Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Club Farret Vias Plage , Hérault

« Een gezellige en geanimeerde vakantie op een vijfsterrencamping pal aan de zee »

8.6 10 2226 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Le Club Farret

De evenementen in de buurt van uw Yelloh! Village Le Club Farret maken uw vakantie rijker en mooier. Deel onvergetelijke momenten met familie of vrienden, en ontdek bijvoorbeeld de lokale tradities tijdens de Feria van Béziers.

De Feria van Béziers is één van de grootste zomerevenementen in Languedoc-Roussillon. Geniet mee van de stierengevechten, de bodega’s en de optredens.
Breng een bezoekje aan het al net zo hilarische als vermakelijke Festival d’Humour van Cap d’Agde. Gooi het over een humoristische boeg en geniet met volle teugen van uw vakantie aan de Middellandse Zee …
Ontdek tijdens uw verblijf bij Yelloh! Village het Festival Les Hérault du Cinéma et de la Télé. Een uitgekiende mix van talent en vernuft die de hele familie zal weten te bekoren!
Woon tijdens uw campingvakantie het Feest van Stella Maris en Sant Joan la Mar bij. Een mythisch eerbetoon om nooit meer te vergeten …
De grootste beurs voor wijntoerisme verwelkomt u met open armen tijdens uw campingvakantie. Meteen ook de ideale gelegenheid om samen met uw familie of vrienden de beste wijnen van de regio te ontdekken.