Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Couspeau Poët-Célard, Drôme

« Een rustige en schaduwrijke camping met een prachtig uitzicht op de bergen van de Drôme »

8.8 10 479 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Le Couspeau

Een campingvakantie in het Yelloh! Village Le Couspeau is een familieaangelegenheid bij uitstek! Activiteitenclubs bieden uw kinderen onder begeleiding van animatieteams talrijke activiteiten aan, zodat ze de streek op een andere manier ontdekken, nieuwe vrienden maken en misschien wel onvermoede talenten bij zichzelf ontdekken.

Club Kids & Juniors: 5-12 jaar

Dankzij de talrijke activiteiten en animaties die de camping biedt, hebben uw kinderen echt geen tijd om zich te vervelen!

  • knutselatelier
  • ludieke en artistieke activiteiten
  • schilderen
  • kleuren
  • groepsspellen in de buitenlucht
  • Hut in het bos
  • minidisco

Een perfecte camping voor kinderen

Omdat voor een geslaagde vakantie ook de kinderen het naar hun zin moeten hebben, beschikt het Yelloh! Village Le Couspeau over de leukste voorzieningen voor uw kinderen. Onder toeziend oog van hun ouders kunnen ze spelen in het aquapark en de speeltuin van de camping en zich heerlijk uitleven op het springkasteel! 

Animatieclubs voor alle kinderen van 5 tot 12 jaar

U vindt altijd een animatieclub voor uw kinderen, hoe oud ze ook zijn! Bij de Yelloh! Kids, Yelloh! Juniors kunnen uw schattebouten aan hun leeftijd aangepaste activiteiten ontdekken of herontdekken en volop nieuwe vrienden maken!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus geopend

  • Elke dag van 10u tot 12u

Een aantal activiteiten wordt ook in het laagseizoen aangeboden.

De dag van Mateo, 8 jaar

10u
Wat is vakantie toch fijn! Geen wekker, niets moet… We kunnen lekker uitslapen! Mama heeft de tafel al gedekt voor het ontbijt. 

12u
De lunch is klaar! We eten met papa en mama lekker buiten op het terras van de cottage. Ik had trek na al die watergevechten van vanochtend!

13u
Tijdens de maaltijd praten we over wat we vanmiddag gaan doen. Zwemmen in het zwembad? Wandelen? Uiteindelijk besluiten we om met z’n allen naar de markt van Dieulefit te gaan.

17u
Na een partijtje jeu de boules met papa en Alex is het tijd om terug te gaan naar de camping. We hebben alweer gewonnen! Morgen wordt er revanche genomen...

19u
Vanavond is er minidisco, ik heb zin om met al mijn vrienden van de camping te gaan dansen!

×