Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Lac des 3 Vallées Lectoure, Gers

« Aquapark van 2500m², 3 meren, animaties voor alle leeftijden: een paradijs in de Gers! »

8.0 10 743 scores Recensies

Vakantieclub Le Lac Des 3 Vallées: animatie, sport en activiteiten ter plaatse

Camping Le Lac des 3 Vallées heeft talloze voorzieningen: tennisbanen, twee sportterreinen, een skatepark, een strandclub met opblaasstructuren, een fitnessruimte, waterfietsen en kano's voor op het meer!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken
Danslessen
Zwemlessen
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Waterfiets
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Fitnesstoestellen in openlucht
Watersportclub
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Skatepark
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino 5 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 20 km
Lasergame 30 km
Paintball 30 km
Pretpark 30 km
Avonturenpark 30 km
Vliegen met een luchtballon 15 km
Golf 15 km
Bioscoopzaal 5 km

Alles voor een sportieve vakantie!

Op de camping vindt u een groot aantal zeer recent aangelegde sportfaciliteiten: twee tennisbanen, twee multisportterreinen waar u kunt basketten, badmintonnen en volleyballen, een skatepark, een bicross-park en de hele dag door een levendige strandclub met opblaasspeeltoestellen, strandspelletjes, stand-up paddle en een heleboel leuke verrassingen. Wilt u nog meer? Een beachvolleybalveld, een fitnessruimte, buitenfitnesstoestellen, 6 pingpongtafels, trapboten en kano’s op het meer, een trimparcours rond het zwemmeer, aquagym- en fitnesslessen. Kortom: er wacht u een compleet animatieprogramma voor de hele familie.  

Te ontdekken: tal van wandelpaden (ook naar Santiago de Compostella) en ook mountainbiketochten!

Een veelheid aan activiteiten met de vrijetijdsarmband!

Schaf in juli en augustus voor de hele familie onze vrijetijdsarmband aan! Daarmee heeft de hele club onbeperkt toegang tot heel veel activiteiten: de strandclub, de watersportclub, de minigolf en de het aquapark! Wacht dus geen seconde en reserveer de armband voor maar € 20 p.p. voor campinggasten van 13 jaar en ouder en € 15 p.p. voor iedereen onder de 13 jaar, ongeacht de duur van uw verblijf (in het laagseizoen is de armband gratis)!

Een prachtige golf te midden van de heuvels van de Gers

De Golf van Lassale te Fleurance biedt aan alle klanten van Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées een Ontdekking van het Golfen aan voor een vast bedrag op het schitterende parcours met 9 holes, getekend door architect Jean-Louis Péga, op ongeveer 8 km. van de Village. Een parcours binnen ieders bereik, in een rustige omgeving midden op het platteland van de Gers.

Video sport en activiteiten

In het land van de gastronomie, ontdekking van de oenologie

Plaatselijke producenten van wijnen en armagnacs bieden u regelmatig ter plaatse in Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées aan om kennis te maken met regionale producten. U kunt deze proeven en iets leren over de bewerking ervan. Bovendien organiseert uw Yelloh! Village ook bezoekjes aan wijnkelders en eendenfokkerijen. Proeverijen, rondleidingen, ... voor wie houdt van lekker tafelen!

Het koninkrijk van de vissers

Voor de gepassioneerde vissers zijn er de natuurlijke oevers van de rivier de Gers. Een visvergunning is hier niet nodig. In Le Lac des 3 Vallées is er ook een meer dat speciaal voor de vissers in de dop en de ervaren vissers werd ingericht. Ze vinden hier blankvoornen, zeelten, karpers, alvers en andere snoeken, in het dal van een vallei.

Kuren in het hart van de Gers

De thermen van Lectoure bevinden zich in een aparte omgeving: een oud hotel in de typische bouwstijl van de XVIIIde eeuw. De combinatie van originele stenen en gedurfde architecturale hoogstandjes maakt dit thermaal centrum tot één van de mooiste gebouwen in Frankrijk.
Het modernisme, de kwaliteit van de verzorging en het authentieke kader zorgen voor een uitstekend verloop van uw kuur. Het centrum biedt behandelingen aan voor reuma (3 weken: 18 kuurdagen), ondersteund door de sociale zekerheid, onder medisch toezicht.
Voor een betere gezondheid en meer vitaliteit bieden de Thermen van Lectoure een volledig en gevarieerd gamma van verzorgingen en activiteiten aan van één halve dag tot 5 halve dagen.

Een wandeling door de heuvels van de Gers

Kom kennismaken met de wondermooie omgeving van de Gers met groene valleien, beschermde natuurlijke sites. Onze regio is echt de moeite waard om te voet of met de mountainbike. Je vindt hier tal van bewegwijzerde wandelpaden. Twee van de belangrijkste ‘jacquairewandelingen' - die ingeschreven werden op de lijst van het werelderfgoed door het comité van het werelderfgoed van de Unesco - vallen hier samen. Absoluut het ontdekken waard!

Evenzo organiseert een van onze partners, op 30 km van de camping, prachtige trektochten met quads. Ontdek zo op een leuke en sportieve manier alle rijkdommen van het platteland van de Gers!

Luchtballon

Aan boord van hun luchtballon laten enthousiaste en ervaren piloten u genieten van een speciaal contact met de natuur. Gedreven door de wind ontdekt u het wondermooie landschap van de Gers. Een uniek avontuur met onvergetelijke herinneringen!

__

Uw Avonden

Meer weten?

De Gers is zowel overdag als 's avonds een echt paradijs voor een campingvakantie. Na een stevige herbronning in een uitzonderlijk natuurlijk kader tussen meer en valleien, en na een uitstap rond het meer of waterpret in het aquapark, val je als een blok voor de avondlijke charmes van het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées.

×