Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Lac des 3 Vallées Lectoure, Gers

« Aquapark van 2500m², 3 meren, animaties voor alle leeftijden: een paradijs in de Gers! »

8.0 10 743 scores Recensies

Kom van de avond proeven in het Yelloh! Village – Le Lac des 3 Vallées

De Gers is zowel overdag als 's avonds een echt paradijs voor een campingvakantie. Na een stevige herbronning in een uitzonderlijk natuurlijk kader tussen meer en valleien, en na een uitstap rond het meer of waterpret in het aquapark, val je als een blok voor de avondlijke charmes van het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées.

Avondanimatie voor iedereen

Met een enthousiast team van dansers, zangers en animators zorgen wij iedere avond voor een geanimeerde show (schuimavonden, theater, voorstellingen…). Speciale aandacht wordt besteed aan de thema-avonden. U kunt ook genieten van het vuurwerk dat wij organiseren op 14 juli, 15 augustus… en van nog vele andere verrassingen!

Tot het einde van de nacht

Haal uw pareo's en spiegelbollen van stal voor de thema-avonden op de camping! U zult helemaal weg zijn van de discosfeer of tropische ambiance op onze dansavonden... Zelfs de allerkleinsten hebben zes dagen per week recht op hun discoavond.

Bereid voor op een kletsnatte avond tijdens de schuimfuiven van het Yelloh! Village - Le Lac des 3 Vallées. Een DJ, muziek, een zomerse sfeer en veel schuim: dat zijn de ingrediënten van puur geluk!

×