Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Lavedan Argelès-Gazost, Hautes-Pyrénées

« Een familiecamping midden tussen de dalen van Gavarnie, ideaal om de Hautes-Pyrénées te verkennen »

8.9 10 300 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Le Lavedan

Op deze camping zullen uw kinderen zich niet vervelen: speelterrein met 3 delen, elk voor een specifieke leeftijdsgroep, springkasteel, en in het hoogseizoen twee keer per week animaties om ze te vermaken!

Spelen in de openlucht

Op camping Le Lavedan is alles aanwezig om kinderen plezier te bezorgen! Vlak bij het zwembad zijn een speelterrein met een gedeelte voor kinderen van 4 tot 6 jaar en twee andere voor oudere kinderen ingericht. Met ook nog 2 pingpongtafels, een peuterbadje en een springkasteel is alles aanwezig wat kinderen nodig hebben om zich een vakantie lang te vermaken.

Activiteiten voor uw kinderen

In het hoogseizoen biedt de camping een groot aantal activiteiten voor uw kinderen aan: schattenjachten, houten spelen, knutselworkshops, sportieve activiteiten… Mogelijkheden genoeg dus om te lachen, te spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! 

De dag van Lisa, 8 jaar

9u
Tijd voor het ontbijt op het terras met papa en mama. Daarna ga ik meteen mijn spullen pakken voor de ochtendanimatie. Ik wil niet te laat komen!

10u
Ik ga met mijn nieuwe vakantievriendjes naar de kinderclub. Voor vanmorgen heeft de animator een schattenjacht georganiseerd. Het wordt vast heel leuk!

12u
Mama komt me ophalen en samen gaan we gauw naar papa die in de auto op ons wacht. We gaan naar het dierenpark van de Pyreneeën. Dat ligt op maar 5 minuten van de camping!

14u
We eten eerst wat op de picknickplaats van de dierentuin en daarna maken we een wandeling door het park. We zien heel veel verrassende dieren. Ik heb zelfs marmotten gevoerd!

16u
Als we alles hebben gezien, gaan we terug naar de camping. In ons vakantiehuis trekken we snel onze zwempakken aan. We gaan meteen richting zwembad en blijven er tot het avondeten!

×