Camping Le Lavedan Argelès-Gazost, Hautes-Pyrénées

« Een familiecamping midden tussen de dalen van Gavarnie, ideaal om de Hautes-Pyrénées te verkennen »

8.9 10 334 scores Recensies

Organiseer uw seminar of receptie

Kies voor het Yelloh! Village Le Lavedan in de Hautes-Pyrénées om er uw volgende evenement te organiseren. De camping beschikt over alle benodigde voorzieningen om uw receptie of seminar optimaal te laten verlopen. 

Diensten op maat voor uw seminar

Camping Le Lavedan, gelegen te midden van prachtige natuur, is perfect om uw seminar te organiseren. Bied uw medewerkers een locatie die getuigt van charme en authenticiteit! Met een podium van 15 m², een groot scherm van 4 x 3 m en een ruime zaal kunnen we in al uw behoeften voorzien. U kunt eveneens beschikken over de andere voorzieningen van de camping en na een intensieve werkdag heerlijk ontspannen in de jacuzzi van het zwembad.

Uw mooiste recepties vinden hier plaats

Huwelijk, doop, een verjaardag of een jubileum, uw receptie moet op-en-top zijn! Organiseert u uw ontvangst op camping Le Lavedan, dan kiest u voor een uitzonderlijk mooie omgeving midden in de natuur en onvergetelijke herinneringen! Uw familie of uw vrienden zullen verrast opkijken van deze gastvrije locatie die van alle faciliteiten is voorzien om er mooie momenten te beleven!

Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 200 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
×