Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Lavedan Argelès-Gazost, Hautes-Pyrénées

« Een familiecamping midden tussen de dalen van Gavarnie, ideaal om de Hautes-Pyrénées te verkennen »

8.9 10 300 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Le Lavedan

Zin om leuke dingen te doen tijdens uw campingvakantie? Wees gerust: het Yelloh! Village Le Lavedan biedt zowel sportieve activiteiten overdag als avondactiviteiten aan. Daarnaast stellen de voorzieningen op de camping en de activiteiten in de omgeving u in staat om ten volste van uw verblijf te genieten.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Yogalessen
Collectieve sporten
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 2 km
Canyoning/rafting 2 km
Casino 3 km
Klimlessen 15 km
Zweefvliegen 3 km
Avonturenpark 3 km
Vissen 2 km
Ski 20 km
Via ferrata 20 km
Mountainbike/Freeride 10 km
Ruitercentrum 5 km
Golf 10 km
Minigolf 2 km
Tennisplein 2 km

Activiteiten voor de hele familie

Bent u een liefhebber van petanque, pingpong of darts? Of houdt u meer van sportieve activiteiten als waterpolo, voetbal of een sessie aquagym? Er zijn heel veel activiteiten om tijdens uw vakantie op camping Le Lavedan met de hele familie te doen! Voor elke campinggast, van de jongste tot de oudste, is er hier wel een activiteit die bij zijn leeftijd en wensen past.

Activiteiten in de directe omgeving van de camping

Canyoning, tennis, schermvliegen, rafting, boomklimmen of zomerrodelen: u vindt altijd iets te doen tijdens uw vakantie in de Hautes-Pyrénées! En waarom zou u niet van uw verblijf profiteren om de flora en de fauna van de regio te verkennen? Dierenparken, grotten, de Pic du Midi… Laat u betoveren! 

Het Lac de Lourdes op 15 km

Op maar 15 kilometer van de camping ligt het Lac de Lourdes. Ideaal in het hoogseizoen om er een frisse duik te nemen of te watersporten (waterfietsen, kanoën, suppen en vissen), of om te wandelen of op de mountainbike een ritje rond het meer te fietsen.

Fietsen op elk niveau

Ga de regio op de fiets of lopend verkennen! De 'Groene weg' of Voie verte de Gaves loopt op 500 m van de camping, tussen de stadjes Cauterets en Lourdes. Overal langs het pad staan borden met informatie over de 11 Pyreneeëndorpen op de route. Geniet van een bijzonder uitzicht over de omringende natuur. Echte sportievelingen kunnen de legendarische cols uit de Tour de France gaan bedwingen: de Soulor, de Aubisque, de Hautacam… Wacht niet langer! Pak uw fiets en treedt in het spoor van de grootste renners!

De avonden op de camping

Camping Le Lavedan organiseert in het hoogseizoen twee keer per week en in het laagseizoen af en toe maaltijdavonden. Op het programma staan karaoke, bingo, een show of een themamaaltijd als de beroemde mosselen met friet. 

×