Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Maridor

Agde, Hérault

« Gezellige en familiale sfeer aan de Middellandse Zee in de nabijheid van fijnzandstranden »

8.0 10 125 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Maridor

Bent u gesteld op authenticiteit en gezelligheid, en zoekt u een camping in de nabijheid van de Middellandse Zee? Droomt u van een familiale sfeer die de verwachtingen van groot en klein inlost? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De mediterrane zon, schitterende fijnzandstranden, een hartelijke sfeer … Welkom op camping Le Maridor!

 

Dankzij het uitgebreide dienstenaanbod en de prachtige infrastructuur wordt iedereen op zijn wenken bediend. Geniet met volle teugen van het mooie aquapark, samen met vrienden en familie of gewoon met zijn tweetjes. Er is voor elk wat wils: baantjes trekken in het zwembad, spelen in het peuterbad, relaxen in het bubbelbad … Uw vakantie kan niet meer stuk! Wedden dat u meteen zwicht voor de charme van deze camping in de Hérault?

 

Wie voor het Yelloh! Village Le Maridor kiest, krijgt ook de kans om de verborgen schatten van de streek te ontdekken. Vlak bij diverse badplaatsen, aan de voet van de Mont St Loup en op een boogscheut van het Canal du Midi beleeft u een heerlijke vakantie in het zuiden van Frankrijk. Voelt u er wel wat voor? Lees dan vooral verder!  

Daar word je blij van

 • Op slechts 4 km van de schitterende badplaats Cap d’Agde, een van de belangrijkste toeristische trekpleisters uit de streek!
 • Een gezellige camping op mensenmaat, ideaal voor een ontspannende vakantie aan de Middellandse Zee.
 • Een aquapark met een groot zwembad, een peuterbad voor de kleintjes en een bubbelbad om te relaxen.
 • Ruime keuze aan sport- en spelactiviteiten in de omgeving: boomklimparcours, karting, kanoën, wandeltochten …
 • Een team dat u hartelijk welkom heet en steeds tot uw dienst staat voor een 100% geslaagde vakantie.
Open van 09/04/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 67 30 10 15

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Uw vakantie op camping Le Maridor staat in het teken van relaxen bij het water. Geniet met de hele familie van het aquapark met zwembad, peuterbad en bubbelbaden. Liefhebbers van de Middellandse Zee kunnen hun hart ophalen in één van de vele badplaatsen in de nabijheid van de camping. Zwembad of strand: hier vindt iedereen zijn gading! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Dankzij de clubs voor kinderen en tieners van 5 tot 17 jaar kan groot en klein rekenen op een goed gevuld vakantieprogramma. Het jonge volkje maakt in de clubs volop nieuwe vrienden, neemt er deel aan leuke en sportieve activiteiten, en houdt er prachtige herinneringen aan over. Geen wonder dus dat de kids er niet weg te slaan zijn! Op naar de kinderclubs van camping Le Maridor!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Op de camping zelf en in de onmiddellijke omgeving vindt u een uitgebreid animatie- en activiteitenaanbod. Het wordt zelfs moeilijk om een keuze te maken! Bent u sportief aangelegd of houdt u vooral van dolce far niente, altijd vindt u wel een manier om samen met familie of vrienden van de vakantie te genieten. Uw verblijf in het Yelloh! Village Le Maridor wordt super!

Diensten

Meer weten?

Uw vakantie in de Hérault loopt gesmeerd dankzij de kwaliteitsdiensten die camping Le Maridor aanbiedt. U bent op zoek naar toeristische informatie, u wilt een fiets of een stel lakens huren … Loop gewoon even langs bij de receptie! Het personeel staat altijd voor u klaar. Zin om een hapje te eten? In het restaurant van de camping kunt u terecht voor een pizza of een hamburger, een slaatje … Klein en groot vindt hier zijn gading! Op camping Le Maridor doen we er alles aan om van uw vakantie een succes te maken. 

In de omgeving

Meer weten?

Ontdek de beroemde badplaatsen in deze streek: Cap d’Agde, Grau d’Agde, Vias, Marseillan … Bezoek karaktervolle stadjes met een ongelooflijke charme: Pézenas met zijn kasseistraatjes, Sète en zijn mythische haven … Maak zeker van de gelegenheid gebruik om langsheen het Canal du Midi te wandelen en bezoek het Fort Brescou. Er valt echt heel wat te ontdekken in de omgeving van het Yelloh! Village Le Maridor. Geniet er met volle teugen van en mis niets van al het moois dat deze streek te bieden heeft! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×