Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Maridor Agde, Hérault

« Gezellige en familiale sfeer aan de Middellandse Zee in de nabijheid van fijnzandstranden »

8.2 10 186 scores Recensies

Dienstenaanbod van camping Le Maridor

Uw vakantie in de Hérault loopt gesmeerd dankzij de kwaliteitsdiensten die camping Le Maridor aanbiedt. U bent op zoek naar toeristische informatie, u wilt een fiets of een stel lakens huren … Loop gewoon even langs bij de receptie! Het personeel staat altijd voor u klaar. Zin om een hapje te eten? In het restaurant van de camping kunt u terecht voor een pizza of een hamburger, een slaatje … Klein en groot vindt hier zijn gading! Op camping Le Maridor doen we er alles aan om van uw vakantie een succes te maken. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Waterpunt camper
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 1 km

De receptie: steeds tot uw dienst!

De receptie van camping Le Maridor doet er alles aan om u een supervakantie te bezorgen. Al onze gasten kunnen rekenen op een warm en persoonlijk onthaal dat helemaal bij de authentieke sfeer van onze camping past. Aarzel niet om al uw vragen aan onze receptiemedewerkers voor te leggen. Wilt u de omgeving verkennen? Zij geven u gouden tips! Wilt u een babykit, lakens of een kluisje huren? Zij helpen u meteen! Mist u enkele basisproducten? Zij helpen u uit de nood! U hebt het wellicht al begrepen: onze receptiemedewerkers weten altijd raad! 

Eetgelegenheden ter plaatse

Na een dagje aan zee, bij het zwembad of op excursie in de streek is het heerlijk om met de hele familie of samen met enkele vrienden in het restaurant ‘O’bella Papaya’ aan te schuiven voor een lekker etentje. U vindt er een uitgebreide kaart: pizza's, hamburgers, slaatjes, steaks … Loopt het water u al in de mond? Op het gevarieerde programma van de avondanimatie staan bovendien mosselen-met-friet en paella-avonden. Ideaal op mooie zomeravonden! In het restaurant kunt u tot slot terecht voor brood en luxebroodjes. Waarom verrast u uw kinderen of uw wederhelft niet een keer met een lekker vers ontbijt? Succes verzekerd!

Zorgeloos op vakantie

Wie vakantie zegt, zegt ontspanning. Camping Le Maridor doet er alles aan om u een zorgeloos verblijf te garanderen. Tijdens uw vakantie hoeft u alvast niet in te zitten over de was: er staat een comfortabele wasruimte tot uw beschikking. En de schoonmaak op het einde van uw verblijf? Als u het gewoon even vraagt, neemt de camping die voor zijn rekening. U kunt dus zorgeloos vakantie vieren, de camping zorgt voor alles! 

×