Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

In de buurt van camping Le P’tit Bois

De stad Saint-Malo met haar vestingmuren, schitterende stranden, een groene en rustige omgeving… Wat wilt u nog meer tijdens uw vakantie in Bretagne? Op camping Yelloh! Village Le P’tit Bois zijn al deze ingrediënten aanwezig om van uw verblijf een unieke ervaring te maken. 

Camping Le P’tit Bois

La Lande Chalandouse

35430 Saint Jouan des Guérets

FRANKRIJK

Ligging

Saint Malo, 2 km
Luchthaven van Dinard/Pleurtuit, 15 km
Station van Saint Malo TGV , 6 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 48° 36' 34'' Lengtegraad: W 1° 59' 9''

Evenementen

Lieux touristiques

Steden

  Het grote aquarium van Saint-Malo

  Interessant en fascinerend: de onderwaterwereld heeft vele verrassingen voor u in petto! In het grote aquarium van Saint-Malo kunt u meer dan 600 verschillende diersoorten uit alle uithoeken van de wereld bewonderen. Hier kunt u zelfs haaien van heel dichtbij bekijken! 

  Le Grand aquarium de Saint Malo
  Avenue du Général Patton
  35400 Saint-Malo
  www.aquarium-st-malo.com

  Wilde dieren

  In de buurt van de camping bevinden zich verschillende dierenparken: in het reptielenpark “Alligator Bay” vindt u schildpadden, pythons, kaaimannen, krokodillen, boa’s en varanen, terwijl het park van La Bourbansais een echte dierentuin herbergt met mooie tuinen en bijzondere roofvogeldemonstraties. 

  Côte d’Emeraude

  De badplaatsen aan de Côte d’Emeraude hebben de typische architectuur, stijl en ziel van de beginjaren van de 20ste eeuw goed weten te bewaren. U vindt er een bijzonder aantrekkelijke mix van zowel casino’s, prachtige oude villa’s als ongerepte stranden. In de richting van Saint-Michel bevinden zich talrijke oesterparken. Aarzel niet om deze verrukkelijke, lokale specialiteit te proeven! 

  Een streek vol kunst en geschiedenis

  U bevindt zich hier midden in een streek vol verrassende bezienswaardigheden! Van de badplaats Dinard met zijn 19e-eeuwse charme, de middeleeuwse stad Dinan met de oude stadsmuur en de zo kenmerkende huizen, tot het bijzonder karakteristieke eiland Jersey: uw verblijf op camping Yelloh! Village Le P’tit Bois zal u beslist bekoren!

  ×