Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le P’tit Bois Saint-Malo, Ille-et-Vilaine

« Vlak bij de zandstranden van de smaragdkust, aan de golf van Saint Malo »

8.6 10 1962 scores Recensies

In de buurt van camping Le P’tit Bois

De stad Saint-Malo met haar vestingmuren, schitterende stranden, een groene en rustige omgeving… Wat wilt u nog meer tijdens uw vakantie in Bretagne? Op camping Yelloh! Village Le P’tit Bois zijn al deze ingrediënten aanwezig om van uw verblijf een unieke ervaring te maken. 

Camping Le P’tit Bois
La Lande Chalandouse
35430 Saint Jouan des Guérets
FRANKRIJK
+33 (0)2 99 21 14 30
info@yellohvillage-ptit-bois.com

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 48° 36' 34''
Lengtegraad: W 1° 59' 9''
Bereken uw route


Ligging
Saint Malo, 2 km
Luchthaven van Dinard/Pleurtuit, 15 km
Station van Saint Malo TGV , 6 km
Laat u ontroeren door de schoonheid van de landschappen en de magische, uitzonderlijk mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Op de kustpaden is er frisse lucht in overvloed.
De zeebodem in Bretagne heeft al snel geen geheimen meer voor u: ontdek en verwonder u in het Grote Aquarium van Saint-Malo!
Daar waar de aarde de zee raakt, en de schoonheid van de plek uw ziel…, waar elke steen geschiedenis ademt: daar bevindt zich de Mont Saint Michel!
De oude zeeroversstad met een duidelijk Bretons karakter is de ideale plek voor een vakantie in Bretagne. Saint-Malo is een stad met een unieke persoonlijkheid, waar elke steen, elk vestingwerk en elk monument een eigen verhaal vertelt. Kies voor een campingvakantie in Saint-Malo en beleef onvergetelijke momenten! U keert terug naar huis met een stapel foto's en souvenirs ... en maar één wens: terugkomen.
In deze versterkte, middeleeuwse stad kunt u de best bewaarde stadswal van Bretagne bewonderen.
Deze elegante en sfeervolle badplaats strekt zich uit als een schitterende tuin aan zee en zal uw vakantie in Bretagne volop kleur geven
Ontdek alle geheimen van Fréhel: de schoonheid van het beschermde kustgebied, fijnzandstranden en het kristalheldere water…

Het grote aquarium van Saint-Malo

Interessant en fascinerend: de onderwaterwereld heeft vele verrassingen voor u in petto! In het grote aquarium van Saint-Malo kunt u meer dan 600 verschillende diersoorten uit alle uithoeken van de wereld bewonderen. Hier kunt u zelfs haaien van heel dichtbij bekijken! 

 

Le Grand aquarium de Saint Malo
Avenue du Général Patton
35400 Saint-Malo
www.aquarium-st-malo.com

Wilde dieren

In de buurt van de camping bevinden zich verschillende dierenparken: in het reptielenpark “Alligator Bay” vindt u schildpadden, pythons, kaaimannen, krokodillen, boa’s en varanen, terwijl het park van La Bourbansais een echte dierentuin herbergt met mooie tuinen en bijzondere roofvogeldemonstraties. 

Côte d’Emeraude

De badplaatsen aan de Côte d’Emeraude hebben de typische architectuur, stijl en ziel van de beginjaren van de 20ste eeuw goed weten te bewaren. U vindt er een bijzonder aantrekkelijke mix van zowel casino’s, prachtige oude villa’s als ongerepte stranden. In de richting van Saint-Michel bevinden zich talrijke oesterparken. Aarzel niet om deze verrukkelijke, lokale specialiteit te proeven! 

Een streek vol kunst en geschiedenis

U bevindt zich hier midden in een streek vol verrassende bezienswaardigheden! Van de badplaats Dinard met zijn 19e-eeuwse charme, de middeleeuwse stad Dinan met de oude stadsmuur en de zo kenmerkende huizen, tot het bijzonder karakteristieke eiland Jersey: uw verblijf op camping Yelloh! Village Le P’tit Bois zal u beslist bekoren!

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler