Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Pin Parasol La Chapelle-Hermier, Vendée

« Beleef een 100% natuurvakantie aan het meer van Jaunay en op 10 kilometer van de stranden van de Vendée »

8.6 10 671 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Le Pin Parasol

Uw verblijf op camping Le Pin Parasol belooft één groot en gezellig feest te worden! Waarom zou u er niet van profiteren om de Vendée eens vanuit een nieuwe invalshoek te ontdekken? Bezoek de vele evenementen die in de buurt van uw vakantieadres plaatsvinden zoals bijvoorbeeld het grote feest van het Meer van Jaunay!

Ogen vol sterren, een uniek en adembenemend schouwspel, onvergetelijke herinneringen … Beleef dit bijzondere moment tijdens uw vakantie! Kom naar de Cinéscénie van Puy du Fou, een van de grootste nachtshows ter wereld. U bent van harte welkom!

Feest van het Meer van Jaunay

Samen met uw familie of vrienden woont u op de rechteroever van het Meer van Jaunay, in Châteaulong, het Fête du Lac du Jaunay bij. De hele dag door kunt u er deelnemen aan allerhande activiteiten. Zo kunt u er ook de race volgen van de baleinières, de traditionele walvissloepen van de Vendée. Dit evenement is zeker het ontdekken waard. Op het einde van een mooie dag kunt u langs het meer genieten van een lekker plattelandsmaal en daarna nog een concert meepikken. En als afsluiter van dit feest staat er natuurlijk nog een schitterend vuurwerk op het programma.