Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Pré Bas Murol , Puy de Dôme

« Een unieke natuuromgeving tussen meren en vulkanen, met directe toegang tot het meer van Chambon »

8.3 10 779 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Le Pré Bas

Op vakantie in de Puy de Dôme? Ontdek alle evenementen in de buurt van uw camping Yelloh! Village Le Pré Bas: het vuurwerk van het kasteel van Murol, de course de Côte du Mont-Dore en nog veel meer activiteiten! Dus waar wacht u op? Wat weerhoudt u nog om ze te ontdekken?

Begin augustus wordt de Course de Côte du Mont-Dore gereden, een internationale heuvelklim voor auto’s. U beleeft er sensationele momenten wanneer u de rijders in hun bolides ziet voorbijscheuren.
Wist u al dat u in de buurt van uw camping, in het Massief van Sancy, een verrassend evenement kunt bezoeken? Hoe het heet? Festival Horizons. Is uw nieuwsgierigheid al gewekt? Lees dan maar gauw verder.

Chambon sur Jeep

Welk evenement mag u in geen geval missen tijdens uw verblijf in de Auvergne? Geen idee? Doet Chambon sur Jeep geen belletje rinkelen? Geen probleem, we werken u meteen even bij. Zowat 450 voertuigen komen elk jaar samen in Chambon-sur-Lac in het Massief van Sancy. Maak kennis met jeepfanaten uit Frankrijk, België, Italië en zelfs de Verenigde Staten. Een weekend lang kunt u pal in het hart van de Puy de Dôme deelnemen aan allerhande activiteiten en workshops en kunt u een ritje maken aan boord van een jeep. Kom op 27 en 28 april 2019 de Amerikaanse sfeer opsnuiven en zet uw eerste stappen in de wereld van de jeeps.

Vuurwerk bij het kasteel van Murol

Mis tijdens uw campingvakantie in geen geval het spetterende vuurwerk dat van op het majestueuze kasteel van Murol wordt afgeschoten. Elk jaar opnieuw op 14 juli zorgen de allerbeste vuurwerkspecialisten voor een magisch en feeëriek schouwspel met een ongeëvenaarde kleurenpracht. Geniet ervan met vrienden of familie!

Swim&Run Chambon Sancy

Sportievelingen, adrenalinejunks en nieuwsgierigen die op vakantie zijn in de Auvergne hebben alvast iets om naar uit te zien. Op 29 en 30 juni 2019 kunt u in Chambon Sancy deelnemen aan de Swim&Run, met op het programma 2 zwemproeven in open water in de vrije natuur, en 3 loopproeven in het hart van het Massief van Sancy. Leg gauw de data vast, want er wacht u een heerlijk weekend vol emotie, sportieve rivaliteit en samenhorigheid.

 

www.swimrunchambonsancy.fr