Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Pré Bas Murol , Puy de Dôme

« Een unieke natuuromgeving tussen meren en vulkanen, met directe toegang tot het meer van Chambon »

8.3 10 778 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Le Pré Bas

Ontdek welke sporten en activiteiten onze regio allemaal te bieden heeft tijdens uw vakantie op camping Le Pré Bas. Of u nu een actieve of ontspannende vakantie wilt, u kunt zelf uw dagprogramma bepalen. Er is zelfs een Family Center om het de allerkleinsten naar de zin te maken! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino 6 km
Zwemlessen 6 km
Windsurflessen 16 km
Zeillessen 16 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 50 m
Zweefvliegen 36 km
Avonturenpark 6 km
Ski 18 km
Via ferrata 20 km
Vliegen met een luchtballon 50 m
Minigolf 6 km
Klimmuur of -ruimte 16 km
Tennisplein 2 km

Activiteiten voor de hele familie

Met zijn multisportterrein, zijn pingpongtafels, zijn petanquebaan en de talrijke speelpleinen voor kinderen, is deze camping de ideale plek voor een sportieve vakantie met de familie! In groep of met het animatieteam kunt u gebruikmaken van al deze voorzieningen! Voor wie zijn conditie wil bijhouden, beschikt de camping over een gratis fitnessruimte naast het zwembad.

Een camping in het hart van een uitzonderlijk natuurgebied

Verrassend, fascinerend, intrigerend en altijd fantastisch: de natuur van de Auvergne zal u bekoren tijdens uw vakantie op camping Le Pré Bas. Wandel langs het meer, strek u uit op het strand of adem de pure vulkaanlucht in langs de wandelpaden tijdens uw verkenning van de streek.

Het Family Center

Het ‘Family Center’ is gelegen op het terrein van de camping en is een waar paradijs voor de kinderen! Met zijn ballenzwembaden, zijn glijbanen, zijn doolhof en zijn ludieke waterpark, beleeft u er schitterende momenten. Daarenboven is het gratis voor de kinderen die op de camping verblijven!

__

Uw avonden

Meer weten?

Tijdens de zomer is de avondanimatie in het Yelloh! Village Le Pré Bas geweldig! Eenmaal de avond valt bieden wij u telkens een schitterend activiteitenprogramma aan. Geniet ervan met de familie of vrienden!

×