Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.7 10 470 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Le Ranch

Tijdens de activiteiten en animaties van het Yelloh! Village Le Ranch verzamelt u uw mooiste vakantiemomenten! En voor nog meer blijvende herinneringen moet u ook eens buiten de camping op avontuur gaan: in de buurt vinden heel veel evenementen plaats waar u met uw familie of vrienden aan kunt deelnemen!

Uw verblijf bij Yelloh! Village is een gedroomde gelegenheid om het Feest van Saint Gilles bij te wonen. Klein en groot kijkt zijn ogen uit op deze grootse viering van de Bretonse cultuur!
In de Loire-Atlantique nodigt Nantes u uit op de grootste bloemententoonstelling van Frankrijk: de Floraliën van Nantes. Neem tijdens uw campingvakantie een kijkje op dit fleurige evenement.

Illuminations des Pêcheries et Feu d’artifice

Viert u vakantie in het departement Loire-Atlantique? Mis dan vooral het hoogtepunt van de zomer niet. Laat u bij valavond betoveren door de vele kleuren die de hemel van Saint-Michel-Chef-Chef laten oplichten. Boven de vele visplaatsen danst het vuurwerk in het ritme van de muziek. Dit schitterende licht- en klankspektakel zal zowel klein als groot met verstomming slaan. Zet deze avond tijdens uw campingvakantie de nodige luister bij.

 

In 2021 vindt Illuminations des Pêcheries et Feu d’artifice plaats in augustus.