Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.6 10 350 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Le Ranch

Hoe hebt u uw campingvakantie het liefst? Sportief? Vermakelijk? Leuk? Wat uw antwoord ook is, uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranch wordt hoe dan ook onvergetelijk! Nu eens een beetje animatie ter plekke, dan weer wat sportieve activiteiten buiten de camping … et voilà, dat is goed geregeld!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Speelzaal
Ruitercentrum
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino 10 km
Zeilwagen rijden 3 km
Kitesurflessen 1 km
Windsurflessen 3 km
Stand up paddle-lessen 1 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 20 km
Watersportclub 1 km
Golf 8 km
Minigolf 3 km

Animaties voor de hele familie

Tijdens de hele duur van uw verblijf kunt u het volste vertrouwen hebben in het animatieteam van de camping: onze animatoren weten precies wat ze moeten doen om u te vermaken! Aquagym, ochtendgymnastiek en sporttoernooien (petanque, pingpong, badminton, basketbal, voetbal …): in het hoogseizoen bruist het van de sportieve activiteiten! Ouders, kinderen, opa’s en oma’s … kom allemaal en speel mee! Kortom, laat u gaan en … geniet er voluit van!

Geniet van de vele watersportactiviteiten in de buurt

De stranden aan de Atlantische Oceaan hebben heel wat verrassingen voor u in petto tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranch! Kom samen met familie of vrienden alle watersportactiviteiten ontdekken die hier mogelijk zijn. Ga surfen, kitesurfen, windsurfen, suppen, funtuben … Of u nu een amateur of een ervaren sporter bent, iedereen komt hier aan zijn trekken! En daarvoor hoeft u niet ver te gaan: het strand van Le Cormier, op maar 800 meter van de camping, weet precies hoe het uw honger naar zeeavonturen kan stillen!

Natuur die ontdekt wil worden

De Loire-Atlantique, zijn prachtige kust en zijn adembenemende natuur … Dit departement wacht erop door u ontdekt en bewonderd te worden! Of u nu voor idyllische ommetjes of voor langeafstandswandelingen kiest, u zult hoe dan versteld staan! Kies zelf de manier waarop u deze prachtige hoek van de Loirestreek wilt verkennen: lopend of fietsend, het kan allebei. Paardenliefhebbers kunnen op de paardenboerderij naast de camping terecht: daar staan paarden en pony’s klaar om onvergetelijke tochten te maken!

Avonden die bruisen van de activiteit

Uw avonden op camping Le Ranch zullen u altijd bijblijven! In het hoogseizoen kunt u minstens 5 animatieavonden per week verwachten: bingo, klaverjassen, spelletjes, shows, concerten, karaoke … Samen met vrienden of omringd door uw hele familie wordt dat dus supergezellig! En vergeet ook de memorabele dansavond op dinsdag niet. Bent u er klaar voor, voor een feestje met de hele familie?

×