Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Ridin Le Crotoy, Somme

« Een gezellige, authentieke camping naar menselijke maat op 2 km van de baai van de Somme »

8.5 10 598 scores Recensies

Sporten, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Le Ridin

Er is zo veel te doen in de Sommebaai! Tijdens uw vakantie op deze gezellige familiecamping, leeft, beweegt en ontdekt u van alles! Sportieve vakantiegangers of levensgenieters, iedereen komt hier aan zijn trekken... 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Speelzaal
Mountainbike/Freeride
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 20 km
Casino 10 km
Zeilwagen rijden 10 km
Kitesurflessen 5 km
Stand up paddle-lessen 18 km
Tennislessen 5 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Lasergame 15 km
Pretpark 18 km
Avonturenpark 15 km
Vissen 2 km
Golf 10 km
Minigolf 15 km
Klimmuur of -ruimte 20 km
Tennisplein 5 km
Multisportterrein 2 km

Neem de tijd om de streek te ontdekken

Duizend en één wegen, paden, fietspaden slingeren zich door de streek, soms zelfs tot de ingang van de camping.... Aan u om een fiets te huren bij de receptie van de camping of u in te schrijven voor een natuuruitstapje met gids (juli/augustus), om als u geluk hebt, schelpen, zeekraal, zeesterren te zoeken en talloze vogels, en misschien zeehonden te observeren!  

Een gezellige familiecamping

Wat gaat er boven het delen van authentieke momenten met de familie, genieten van eenvoudige dingen en het geluk van een vakantie met familie of vrienden? Op de camping vindt u een petanquebaan, een fitnesszaal, een spelletjeszaal en een recreatiezone voor de allerkleinsten. Alles voor onvergetelijke momenten met de familie!  

De prachtige stranden van de Sommebaai

Hier leeft u op het ritme van de zee en de getijden! Op minder dan twee kilometer van de camping strekt zich een prachtig eindeloos landschap in pastelkleuren uit. Met fijn zand of keien, deze stranden zijn ideaal voor een familiewandeling of om te strandvissen. Er is ook een stoomtreintje om de wonderen van de baai op een originele manier te ontdekken, geniet van een boottocht om de zeehonden te bewonderen of ga strandzeilen of kajakken!

Geniet kortingen voor uw uitstappen in de buurt

  • De tuinen en de abdij van Valloires*

De abdij van Valloires en haar tuinen bevinden zich in het hart van de Authie-vallei, op een twintigtal kilometer van de camping. De abdij is in 1137 gesticht door de graven van Ponthieu, en is de enige cisterciënzerabdij die volledig intact is gebleven. De tuinen zijn een kleine 8 hectare groot en u vindt er meer dan 5000 plantensoorten. In dit beschermde historische monument kunt u rustig rondwandelen en volop cultuur met natuur combineren.

 

Onze tip: bezoek de rozentuin in mei, laat u bedwelmen door de bijzondere geuren en … proef de rozen!

  • Maison de la Baie de Somme*

Op amper 15 kilometer van de camping kunt u het natuurhistorisch museum Maison de la Baie de Somme bezoeken. Deze plek zal uw kinderen kunnen bekoren, of ze nu ornithologen in de dop, kleine natuurliefhebbers of gewoon nieuwsgierig zijn. Laat u onderdompelen in de kustlandschappen, maak kennis met de fauna en de flora van de omgeving, pik een videovoorstelling mee, bekijk de historische reconstructies en maak een geleide tocht.

  • Musée Picarvie*

Stap in de teletijdmachine en breng een bezoekje aan het Musée Picarvie in Saint-Valery-sur-Somme. In dit museum waant u zich in de 19e eeuw en ontdekt u de ambachten van weleer. Werkplaatsen, een kroeg, een school, kraampjes, een boerderij … alle geheimen worden onthuld. Hier maakt u kennis met meer dan 40 ambachten aan de hand van een collectie van 6000 oude werktuigen. Kan het nog authentieker?

 

*Voor meer informatie over de kortingen kunt u terecht aan de receptie.

Gezellige avonden met de hele familie

Eén keer per week in het hoogseizoen organiseert camping Le Ridin disco- en karaokeavonden: dat is altijd een groot succes onder grote en kleine vakantiegasten!

×