Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Sérignan Plage Sérignan, Hérault

« Directe toegang tot het zandstrand, 3 zwembaden en een Grieks-Romeins wellnesscentrum! »

8.7 10 2261 scores Recensies

Le Sérignan Plage: animatie, sport en activiteiten

Sport of ontspanning? Het Yelloh ! Village Le Sérignan Plage biedt een grote keuze aan animatie voor een onvergetelijke vakantie: sportief of rustig, in een aangename omgeving, voor alle niveaus en alle leeftijden.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Yogalessen
Explore game
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Ruitercentrum
Watersportclub

Het tennisplein

Tennis, maar ook: beachvolley, voetbal, rugby, tafeltennis, stretching, step, aquagym, ... mogelijkheden te over om wat te sporten.

"La Cour des Troubadours"

Om te eten of iets te drinken tijdens de zachte zomeravonden. Er worden ook intieme concerten en kleine optredens georganiseerd.

De avonden in de balneoruimte

's Avonds nodigen we je in dit betoverende kader uit voor jazzconcerten!

"Le Pub"

Boven onvangt Je wordt onthaald in een aparte sfeer. In een gedempte sfeer leunt u lekker achterover in de kussens en geniet u van de verrukkelijke cocktails waarvan alleen de barman het geheim kent (open in juli en augustus). Eén keer per week vindt hier bovendien een liveconcert plaats (vanaf 22u).

YELLOH MOUV’

Onze animatoren zijn echte sportievelingen en willen hun passie graag met u delen! Zin in een partijtje tennis, beachvolley, strandvoetbal of pingpong? Of verkiest u een sessie stretching, steps of aquagym in het overdekte zwembad? Ook op onze 2 multisportterreinen is heel wat te beleven!

'La découverte des environs à vélo'

Ledere dinsdag en donderdag stellen wij je een fietstocht voor naar het Canal du Midi, de Neuf Ecluses de Fonséranes, de Grau d'Agde of de oude Delta van de Orb met zijn beschermd natuurreservaat!

‘Robinson-zaal’

In de Robinson-zaal neemt u deel aan diverse sportlessen: stretching, body balance, pilates, crosstraining, steps … Heerlijk om op vakantie in vorm te blijven en tegelijk een heleboel plezier te maken!

Activiteiten voor de hele familie

Dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod voor groot en klein vermaakt u zich opperbest tijdens uw vakantie: olympiades, kermissen, de workshop ‘Creatief met Natuur’, muziek-ateliers, shows, scherminitiaties, sterrenkijken … En dat is nog niet alles! Ontdek ook onze originele animatieactiviteit: Explore Game, een augmented reality-spel dat u in de openlucht op uw smartphone speelt. Tot slot is er nog onze grote zaal met flipperkasten, tafelvoetbal, simulatiegames, sjoelbakken, biljarten … (tegen betaling). Verveling krijgt hier geen kans!

__

's Avonds

Meer weten?

Na een dagje onder de zon kunt u zich tijdens uw campingvakantie laten meeslepen door de shows en avondanimatie van het Yelloh! Village Le Sérignan Plage. Proef de smaak van de mediterrane nachten!

×