Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Sérignan Plage Sérignan, Hérault

« Directe toegang tot het zandstrand, 3 zwembaden en een Grieks-Romeins wellnesscentrum! »

8.7 10 3616 scores Recensies

Le Sérignan Plage: animatie, sport en activiteiten

Sport of ontspanning? Het Yelloh ! Village Le Sérignan Plage biedt een grote keuze aan animatie voor een onvergetelijke vakantie: sportief of rustig, in een aangename omgeving, voor alle niveaus en alle leeftijden.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Pottenbakken
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Ruitercentrum
Watersportclub

Het tennisplein

Tennis, maar ook: beachvolley, voetbal, rugby, tafeltennis, stretching, step, aquagym, ... mogelijkheden te over om wat te sporten.

"La Cour des Troubadours"

Om te eten of iets te drinken tijdens de zachte zomeravonden. Er worden ook intieme concerten en kleine optredens georganiseerd.

De avonden in de balneoruimte

's Avonds nodigen we je in dit betoverende kader uit voor jazzconcerten!

"Le Pub"

Boven onvangt Je wordt onthaald in een aparte sfeer. Bij kaarslicht en in comfortabele kussen geniet je van haar geheime cocktails (open in juli en augustus).

YELLOH MOUV’

Onze animatoren zijn sportief en nodigen je uit om hun passie te delen tijdens activiteiten (fitness, step, aquagym, aërobics, gymnastiek, danslessen, ...) of toernooien (voetbal, tennis, tafeltennis, beachvolleybal, ultimate, beachsoccer, sandball, olympiades, ...).

'La découverte des environs à vélo'

Ledere dinsdag en donderdag stellen wij je een fietstocht voor naar het Canal du Midi, de Neuf Ecluses de Fonséranes, de Grau d'Agde of de oude Delta van de Orb met zijn beschermd natuurreservaat!

's Avonds

Meer weten?

Na een dagje onder de zon kunt u zich tijdens uw campingvakantie laten meeslepen door de shows en avondanimatie van het Yelloh! Village Le Sérignan Plage. Proef de smaak van de mediterrane nachten!

×