Camping Le Soleil Vivarais Vallon Pont d’arc, Ardèche

« 14 ha aan natuur midden in de Ardèche, met een zwemparadijs en directe toegang tot de rivier »

8.4 10 1283 scores Recensies

Beoordelingen camping Le Soleil Vivarais

Heeft u hulp nodig bij de voorbereiding van uw volgende vakantie met het gezin of met vrienden in de Ardèche? De recensies van het Yelloh! Village Les Soleil Vivarais zijn er om u te helpen! De klanten van de camping hebben een beoordeling achtergelaten over hun verblijf. Door deze recensies van de camping Le Soleil Vivarais te lezen, krijgt u een duidelijker beeld van de camping en uw vakantie. Dankzij dit commentaar kunt u een vakantie kiezen die bij u past en die voldoet aan al uw wensen!

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

1283 scores
8,4 /10
Luuk
Uit Dongen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/08/2020 tot 10/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Uitstekend verblijf gehad met mijn gezin, alles kind vriendelijk ingericht en erg schoon !
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
René
Uit Veldhoven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2020 tot 15/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Beviel goed, park is goed onderhouden en voorzien van hele goede en prettige accommodaties
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rensje
Uit Oosterwolde
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 13/09/2020 tot 21/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Goed verzorgd, alles goed bereikbaar, netjes. Schoon. Mbt de corona regels, keurig
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sylvia
Uit Gennep
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/08/2020 tot 11/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Goed verzorgde camping. Het zwembadwater had een heerlijke temperatuur van 27 graden Celsius. De stacaravans zijn goed verzorgd en staan niet extreem dicht op elkaar. Het restaurant biedt heerlijke maaltijden aan tegen een redelijke prijs. Alleen jammer dat er door de bomen geen direct zicht is op de Ardeche vanuit je stacaravan.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marjan
Uit Helmond
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2020 tot 05/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Erg fijn en goed verzorgd
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Michael
Uit Merksem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2020 tot 13/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Was in orde, enkel verwarm baby/kinder zwembad zou leuk geweest zijn.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rob
Uit Tilburg
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/08/2020 tot 11/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Mooi park. Mooie accommodaties. Vriendelijk personeel. Luxe zwemvoorzieningen. De eerste keer voor ons op zo’n vakantiepark. Normaliter doen wij enkel luxe 5 sterren hotels aan. Dit park zullen we in ieder geval nogmaals bezoeken.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jean Pierre
Uit Rumbeke
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2020 tot 08/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heel tevreden
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Danny
Uit Stramproy
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/08/2020 tot 06/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Leuke camping met mooi centrum
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sander
Uit Maarssen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/09/2020 tot 07/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Deel camping gesloten. Zijn eigenlijk twee campings. Als je alle faciliteiten van beide bij elkaar optelt kom je op 5 sterren. Anders 3 sterren. Aan een rumoerige D weg. Hele kleine plekken.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
3 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten : Geen mening
Activiteiten :
Miranda
Uit Zoetermeer
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/08/2020 tot 28/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hebben het heerlijk gehad, prachtig mooie caravan en heerlijk rustig aan de Ardeche. Wat wel jammer was, is dat als je op de dag van aankomst gelijk een afspraak maakt voor het checken van de caravan voor 9 uur smorgens, aangezien ze dan pas beginnen met de werkdag en er dan op 9.22 uur nog niemand is. Wij wilde eigenlijk al om 7 uur vertrekken maar dit kon helaas niet, als ze dat zo laat nog niet geweest zijn is dit heeeel vervelend.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten :
Guy
Uit Sint niklaas
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/08/2020 tot 30/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

wegens drukte op de baan, hadden we besloten om een tussenstop op jullie camping te maken. wij zijn al 3x naar le brasillia in roussillion geweest dus onze verwachtingen lagen dan ook heel hoog. Wat hygiene betreft was alles dik in orde. Juist de afspraken rond het dragen van het mondmasker kan in de restaurants beter, zowel de garcons als het clienteel. Hier mag zeker strenger op toegezien worden. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad, speeltuinen, dik ok. Wij stonden met onze camper in het 1e gedeelte van de camping. We hadden een mooie staanplaats, maar geen of zeer weinig verlichting waardoor het niet zo aangenaam is om in het donder op de camping te wandelen. Dit is mss wel een werkpunt. mvg, Tineke
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sabrine
Uit Poederlee
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/08/2020 tot 21/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Onze premium staanplaats Jardin02 was een heel nette,rustige,redelijk grote staanplaats.Sanitair allemaal ok. Wel soms een probleem bij het inrijden van onze wagen.Men moest echt heel exact gedraaid staan voor de nummerplaatherkenning.Een paar cm verschil maakte al veel uit.Wat soms tot frustratie bij andere wagens achter ons leidde.Dit gebeurde trouwens bij meerdere voertuigen...Volgens ons en blijkbaar ook andere mensen op de camping waren er te weinig wasmachines(waarvan er ook heel regelmatig machines kapot waren...) in vergelijking met het aantal campinggasten.Alles was met bandeletje of bankkaart te betalen,behalve de wasmachines.Indien je geen kleingeld genoeg had,kon je ook niet wisselen(zelfs niet aan de receptie).De teenclub was een grote ontgoocheling voor mijn dochter van 14.Was je niet goed franstalig,dan kon je daar weinig gaan doen als kleine Belg.Ook al staat er duidelijk op de website Frans/Engels...Zelfs na reclamatie bij receptie,en monitor Teenclub,veranderde er weinig.Dit had ze nog nooit meegemaakt...in geen enkel ander land...Volgend jaar dus geen Frankrijk meer...De andere animatie viel dan wel heel erg goed mee.De aquafun was top,zoals de dame die dit gaf.Zwembaden waren zeer verkoelend,soms wel wat te veel volk(zie covid-19).Gelukkig was er de rivier Ardêche,die maar op een tiental meter afstand lag.Zeer leuke shows.Barpersoneel en medewerkers snack vriendelijk.Alsook die van de Vivaldi-winkel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Emma
Uit Bredene
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/08/2020 tot 26/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hebben enorm genoten van onze reis, mede dankzij de camping waar wij waren.prachtige camping, met alles erop en eraan!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Hakim
Uit Breda
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 23/08/2020 tot 30/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Erg fijne service, medewerkers zijn vrolijk en denken proactief mee. Verder waren de faciliteiten top, en is alles goed onderhouden. Als ik één punt van feedback mag geven, is het dat er iets meer variatie mag zitten in het menu tussen beiden restaurants.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Niels
Uit Assendelft
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/07/2020 tot 07/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Personeel vriendelijk, camping erg schoon, caravan keurig en alles in een mooie omgeving.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sven
Uit Wommelgem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/08/2020 tot 22/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

zeer tevreden over verblijf , huisje , diensten, ervaring bleek wel dat aangaande covid-19 men in quartiers jardins veel professioneler was dan in quartier rivieres.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Robin
Uit Elst
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/08/2020 tot 16/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie schone camping, leuk zwembad en speeltuin bij het restaurant is ideaal. Huisjes waren schoon en ruim
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Berry
Uit Elsloo
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 26/07/2020 tot 07/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

9
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Noleen
Uit Vlissingen
6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/08/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooi, schoon en vriendelijk camping. Perfect gelegen bij het rivier
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Vanessa
Uit Oostende
6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/07/2020 tot 17/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Volgend jaar komen we terug.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Anton
Uit Sint annaland
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2020 tot 10/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima camping in een mooie omgeving direct aan een rivier. Het is wat onhandig dat de camping in tweeen is gesplitst waardoor de faciliteit ook verspreid liggen. Het trapveldje ligt bijv. Helemaal aan de rand van de camping waardoor dit niet uitnodigen om als ontmoetingsplek voor jongeren te fungeren. Ook de animatie die voornamelijk op Franstaligen was gericht en in beperkte het Engels was jammer aangezien onze kinderen alleen nederlands kunnen. Het winkeltje en de zwembaden zagen er goed verzorgd uit en ook was de nabij gelegen canoverhuur erg handig.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Yke
Uit Leiderdorp
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/08/2020 tot 15/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Rustige camping, maar ook wat aanmerkingen. Op Onze dag van aankomst was er nergens meer eten te krijgen. Na het opzetten van de tent enzo dachten wij gezellig uit eten te gaan. Helaas was er in beide restaurants geen plaats meer. Er moest gereserveerd worden. Dit had op zijn minst bij het inchecken gemeld kunnen worden. Dan maar pizza afhalen, helaas was dat bij beide restaurants ook niet mogelijk, ook hiervoor moest geserveerd worden. Sorry, een 5 sterren camping waar je moet reserveren om een pizza af te kunnen halen vind ik belachelijk. Camping is rustig gelegen, gemoedelijk heerlijke sfeer. Leuk aan de Ardèche, het ene gedeelte aan het diepe stuk en de rest aan het sneller stromende stuk. Voor iedereen waterpret. Toch nog een paar aanmerkingen op de camping zelf, enorm groot verschil in de kampeerplaatsen, super irritante verlichting die veel te fel is en recht je tent in schijnt, downlight zou veel beter zijn. Als je voorkeursligging selecteert en er kan met je kampeerplaats geen rekening mee gehouden worden, dan ben je wel gewoon je 30€ kwijt.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jeroen
Uit Den haag
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2020 tot 15/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. De mobile home was mooi gelegen en modern ingericht. De overige faciliteiten waren ook goed; zwembad, winkel, bar/restaurant, service Het enige wat ons tegenviel was dat het ingesteld is op Franstalige toeristen. Bijna alles is in het Frans en het niveau van Engels spreken is ook laag. Zeker voor de kleinsten verwacht je van een 5 sterren camping minstens 1 persoon in het animatieteam, die Nederlands spreekt.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marcel
Uit Ijsselstein
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/07/2020 tot 13/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heerlijk genoten
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Arjan
Uit Koarnjum
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

prima geregeld
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Barbara
Uit Bennekom
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/08/2020 tot 11/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Alles was goed geregeld, veel en goede informatie vooraf gekregen. Fantastische plek aan de rivier en schoon sanitair, waarbij je ook zelf de mogelijkheid had het te reinigen, erg prettig, zeker in deze tijd. Winkeltje had voldoende en vooral het restaurant Le Chill had heerlijk eten en een erg vriendelijke bediening. De plek waar wij stonden had weinig schaduw, dat was wel lastig. Jammer ook dat we niet wisten dat we niet zouden kunnen kanoën met inze dochter, omdat ze te jong is. Dat zou nog wel aan te raden zijn om op de website van de camping te zetten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Pieter
Uit Prinsenbeek
10 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 26/07/2020 tot 09/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

mooie camping met alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke medewerkers en je wordt heel goed geholpen met je vragen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sandra
Uit Nieuw-vennep
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/07/2020 tot 10/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Ons verblijf viel tegen. We hadden een ouder huisje vlakbij de receptie met een ronduit slecht werkende Airco. Echt een tegenvaller. Familie had een huisje op het nieuwere deel, welke veel beter was. Wifi signaal was onbruikbaar (en maar 1 apparaat). Anno 2020 niet te geloven dat er dan alsnog betaald moet worden voor internet. Echt slecht! Andere tegenvaller is dat men 100% gefocussed is op Franse gasten. Van animatie tot publicaties. Alles is Frans. Er waren echt niet alleen maar Franse gasten. Dus dit was echt jammer. Zwembaden vonden wij te klein voor het aantal gasten. En bij een van de zwembaden stonden maar een paar parasols. Bij 35+ overdag is er dus nauwelijks schaduw te vinden. Mede hierdoor komen wij niet meer terug.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
5 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ruud
Uit Roermond
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2020 tot 06/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

prachtige camping, goed verzorgd
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
  • 1|
  • 2
×