Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Soleil Vivarais Vallon Pont d’arc, Ardèche

« 14 ha aan natuur midden in de Ardèche, met een zwemparadijs en directe toegang tot de rivier »

8.4 10 1282 scores Recensies

camping Le Soleil Vivarais: zwemparadijs

Profiteer van het grote zwemparadijs in het gedeelte Les Jardins, met 4 glijbanen en een overdekt gedeelte met wellnessbad en waterspelletjes voor de kinderen! In het gedeelte La Rivière ligt een groot zwembad met bubbelbaden! Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u direct vanaf de camping een natuurbad nemen in de rivier de Ardèche.

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot de rivier
Overdekt Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Het Balinese bad en het peuterbad, Wijk La Rivière

Het matig verwarmde buitenzwembad van de Wijk La Rivière bestaat uit een groot Balinees bad van 23 x 13m. U kunt er lekker zwemmen of ontspannen in een van de 3 bubbelbaden. Het water is kristalhelder en de witte tegeltjes voelen prettig aan onder de voeten. Het Balinese bad wordt omzoomd door grote houten terrassen waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Het mooie, langzaam aflopende en matig verwarmde peuterbad zal bij uw jongste kinderen zeker in de smaak vallen.

Het watercomplex, peuterbad en de waterglijbanen, Wijk Les Jardins

Het matig verwarmde zwembad van de Wijk Les Jardins is een groot en bijzonder ludiek aquapark. De hele familie zal volop genieten van de bubbelbaden en massagejets, de tegenstroomrivier, de 4 waterglijbanen, de watervallen, houten bruggetjes en rotspartijen… In dit schitterende watercomplex vindt u ook een fraai en matig verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. 

Overdekte en verwarmde zwembaden, Wijk Les Jardins

Uw kinderen zullen volop genieten in het overdekte en verwarmde bad met ludieke waterworkshops en grote waterspelen. 

Volwassenen kunnen zich heerlijk ontspannen in onze overdekte en verwarmde balneoruimte. Geniet van onze comfortabele anatomische banken, rugmassagejets of bubbelbad. Sportief aangelegde gasten kunnen zich er naar hartenlust uitleven met aquabiken.

Rechtstreekse toegang tot de rivier de Ardèche

In het hartje van een schiereiland op de rivier de Ardèche biedt de camping je een rechtstreekse toegang tot het nabijliggende strand. Op het programma staan niets doen, waterpret, vissen met vrienden en waterspelletjes, ... tenzij je liever op verkenning gaat naar de Gorges de l'Ardèche met de kano-kajak. Soleil Vivarais, waterpret in overvloed.

×