Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Talouch Auch, Gers

« Een camping naar menselijke maat in Zuidwest-Frankrijk, een streek van tradities en ontdekkingen »

8.7 10 123 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Le Talouch

In de Gers gaat u gegarandeerd onvergetelijke momenten met uw dierbaren beleven. Ontdek snel de vele evenementen die u hier tijdens uw campingvakantie kunt bezoeken, zoals het Festival Tempo Latino van Vic-Fezensac of het Jazzfestival van Marciac! Eén ding is zeker: tijd om u te vervelen hebt u niet in het Yelloh! Village Le Talouch!

De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
U bent fan van countrymuziek? Dat treft! De gemeente Mirande organiseert een evenement in regelrechte Far West-stijl dat helemaal uw ding zal zijn.
U houdt van instrumentale muziek? U bespeelt zelf een muziekinstrument? Dan is dit evenement een kolfje naar uw hand!
Tijdens uw vakantie in het departement Gers kunt u ook een van de beste jazzfestivals van Europa meepikken. Het evenement is al veertig jaar lang een gevestigde waarde die de muziekliefhebbers weet te bekoren! Niet te missen!
Viert u vakantie in de Gers, dan loopt de hele familie binnen de kortste keren naar de hemel te turen. Het Festival van de Astronomie in Fleurance laat u letterlijk sterren zien! Zegt het u wel wat? Lees dan vooral verder …
Bent u klaar voor een heel bijzonder event? Dit jaar vindt het muziekfestival ‘Eclats de voix’ plaats in het hart van de Gascogne.
Vakantie in het departement Gers, dat is ook dansen op de opzwepende ritmes van de latinomuziek. Tempo Latino is een van die niet te missen festivals waarop u met uw familie of vrienden heerlijk uit de bol kunt gaan.

De grote paaseierenzoektocht van Le Talouch

Beleef onvergetelijke momenten en reserveer uw paasweekend in het Yelloh! Village Le Talouch. Neem een duik in ons verwarmde zwembad, bezoek de historische dorpen in de omgeving van de camping en ontdek het ‘Toscane van Frankrijk’ tijdens een GPS-wandeling.
Op paaszondag organiseert de camping zelfs een grote paaseierenzoektocht. De hele familie kan meedoen! Adem met volle teugen de zuivere lucht in en profiteer van een ontspannen familieweekend in de Gers.

Festival Rock’n’Stock

Kent u Rock’n’Stock? Dit is een niet te missen evenement voor alle liefhebbers van rock-’n-roll, soul en rhythm-and-blues. Drie dagen lang lijken de jaren 50-70 weer helemaal terug in het dorpje Preignan. Groot en klein geniet er van de gezellige sfeer en danst er op het ritme van meeslepende muziek. Wist u dat dit evenement bovendien helemaal gratis is? Jawel! Wat kunt u zich op vakantie nog meer wensen?