Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Talouch Auch, Gers

« Een camping naar menselijke maat in Zuidwest-Frankrijk, een streek van tradities en ontdekkingen »

8.7 10 123 scores Recensies

Sport en activiteiten op camping Le Talouch

Of u nu op zoek bent naar ontspanning en natuur of spanning en actie, in Yelloh! Village Le Talouch komt u aan uw trekken! De camping organiseert zelfs mountainbiketochten en themaritten in het bos, voor de hele familie.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geocaching
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Tennisplein
Volleybalveld

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 9 km
Casino 12 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 12 km
Paintball 3 km
Pretpark 60 km
Avonturenpark 12 km
Vissen 3 km
Waterfiets 12 km
Golf 12 km
Pumptrack 10 km
Bioscoopzaal 8 km
Gewichten-/fitnesszaal 10 km
Skatepark 9 km

Activiteiten voor de hele familie ter plaatse

Op camping Le Talouch vindt jong en oud een activiteit die bij hem past, zelfs liefhebbers van spanning en sensatie. Houdt u van glijbanen? Dan zult u de 65 meter lange opblaasbare buikschuifbaan fantastisch vinden! Of spreek met elkaar af op de golfbaan om samen te lachen en gelukkige momenten te delen (vanaf 8 jaar). Wilt u meer activiteiten? Petanque, tennis en zelfs teamsporten bezorgen u een ontspannende vakantie. Op camping Le Talouch zult u zich gegarandeerd vermaken!

Grote openluchtspelen

Geniet tijdens uw vakantie op camping Le Talouch van het uitzonderlijk natuurlijk kader van het Franse Toscane. In de onmiddellijke omgeving van de camping lenen de open ruimten van de Gers zich uitstekend voor de spelen in volle natuur die door de campingleiding georganiseerd worden. U kunt ook deelnemen aan de 'Spokenjacht', een activiteit voor de hele familie vanaf 5 jaar. Een originele themaroute in het bos waar u vele verrassingen te wachten staan. 's Avonds, bij zonsondergang, komt de hele camping samen voor een enorm smokkelspel of een partijtje voetbal!

Sportactiviteiten in de buurt

Zowel vakantiegangers op zoek naar een verblijf in de natuur, ontspanning en rust, als diegenen voor wie vakantie een synoniem is voor sport en intense ervaringen, komen in het Yelloh! Village - Le Talouch aan hun trekken. Een wandeling maken in de Gers, vol bewondering voor het reliëf van de "Piémont" Pyreneeën of een bezoek brengen aan een plaatselijk landbouwbedrijf zijn perfecte bezigheden voor vakantiegangers met behoefte aan rust.

De liefhebbers van een actiever tijdverdrijf zullen eerder kiezen voor een kano’s op één van de onstuimige rivieren van de "Midi-Pyrénées", het touwenparcours in Pavie, uitstappen met de quad of tochten met de mountainbike of de fiets, met of zonder GPS, of een wandeltocht met vertrek vanaf de camping.

Een thema voor elke avond!

In uw vakantiedorp sluit u elke dag af met een bijzondere avond: playbackshow, minidisco, karaoke, disco, concerten, aquadisco, ... Stuk voor stuk gelegenheden waarop groot en klein samen dolle pret beleven!

De activiteiten in het laagseizoen zijn lichter, om volop van de rust en de sereniteit van de camping te kunnen genieten.

Houdt u het liever rustig, kies dan voor een avondwandeling onder de prachtige sterrenhemel of degusteer de lekkernijen die lokale producenten aanbieden.

Alle animatieactiviteiten eindigen tussen 23u en middernacht, zodat u lekker kunt uitrusten.

×