Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les 4 Montagnes Autrans, Isère

« Een natuurvakantie in de bergen van de Vercors, met een waterparadijs en een wellnesscentrum »

8.6 10 294 scores Recensies

Camping Les 4 Montagnes: een vakantie voor kinderen en tieners

Een vakantie op de camping Les 4 Montagnes beleef je met het hele gezin! De kinderen zullen een onvergetelijke tijd beleven dankzij de speciaal voor hen georganiseerde animatieclubs! Ze kunnen er meedoen met grote spellen in de buitenlucht, hun artistieke talenten ontdekken, nieuwe vrienden maken en de regio op een andere manier ontdekken.

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

Van aankomst tot vertrek van de camping kunnen kinderen genieten van talrijke activiteiten, zodat hun vakantie nog leuker wordt!

 • schatzoeken
 • minidisco
 • workshops kleuren
 • knutselen
 • wandeltochten

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

Sporten, nieuwe dingen leren, ontmoetingen, spellen... Voor de kinderen is er zo veel te doen tijdens hun kampeervakantie!

 • waterpolo
 • voetbalwedstrijd
 • verkleedkostuums maken
 • make-up
 • koken

Een onvergetelijke vakantie voor groot en klein

Zowel de grote als de kleine kinderen houden een onuitwisbare herinnering over aan hun vakantie op camping Yelloh! Village Les 4 Montagnes. Hier is alles ontworpen om hen een buitengewoon verblijf te bezorgen: een fantastisch aquapark, waterglijbanen, een kinderbad, buitengewoon mooie natuurlijke speelruimtes, en ook de Yelloh! Kids en Yelloh! Junior clubs zullen hen gelukkig maken!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open:

 • Alle dagen behalve zondag, van 9u30 tot 12u, van 15u tot 17u en van 19u tot 19u30 (minidisco)

De dag van Charlène, 9 jaar

8u
Wat is het leuk om wakker te worden te midden van de bergen en de natuur! Deze morgen is papa reeds brood voor het ontbijt gaan halen in de bakkerij hier op enkele meters van de camping.

10u
Ik ontmoet al mijn nieuwe vrienden in de Yelloh! Junior club ... Deze morgen maken wij vermommingskledij met het oog op de grote show die plaatsvindt op het einde van de week, met onze ouders als toeschouwers!

12u
Mijn ouders komen terug van hun fietstochtje: we eten samen en besluiten dat we vanmiddag onder leiding van een instructeur kennis gaan maken met de speleologie. Ik kan niet wachten!

19u
Eindelijk terug op de camping! Ik ben dol op speleo, maar het klopt dat het hongerig maakt ... Deze avond hebben we ervoor gekozen een streekgerecht te proeven dat door het restaurant bereid werd. Wij kiezen ervoor het te degusteren op ons terras pal tegenover de bergen.

20u
De avondshow is door het animatieteam georganiseerd: deze keer is het een dansvoorstelling. Het is altijd een succes! Morgen begint er weer een nieuwe dag vol pret en ontdekkingen!

×