Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Baléares - Son Bou Port Mahon, Menorca

« Een zonovergoten eiland tussen kreken, diepblauw water en zandstranden »

8.7 10 870 scores Recensies

Camping Les Baléares ‘Son Bou’: een vakantie voor kinderen en tieners

Ouders, kinderen, pubers: iedereen heeft het naar zijn zin in Yelloh! Village Les Baléares - Son Bou. Er zijn animatieclubs voor kinderen van alle leeftijden.

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

Om het uw kinderen nog beter naar de zin te maken, heeft de camping een Kidsruimte ingericht, waar ze onvergetelijke momenten kunnen beleven!

  • schatzoeken
  • kleuren
  • knutselen

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Wacht niet langer en ontdek wat deze camping onder de zon van de Balearen in petto heeft voor uw kinderen!

  • voetbalwedstrijden
  • verkleedkostuums maken
  • make-up

Een paradijselijk eiland voor de hele familie

Welk kind zou niet opgetogen zijn bij het idee zijn vakantie te kunnen doorbrengen op een eiland te midden van de Middellandse Zee? Hier komen dromen uit: uw kinderen zullen hun verblijf op camping Les Baléares - Son Bou te gek vinden. Er staan zelfs kleine houten hutjes ter beschikking van uw kinderen voor uren van amusement en plezier.

De dag van Anna, 10 jaar

8u
Na een ontbijt onder het afdak van onze stacaravan kan de dag beginnen! De ochtenden tijdens de vakantie zijn met niks te vergelijken! Ik was nog nooit in Menorca...

9u
Bij het ontbijt op het terras beslissen we samen met de familie over het programma van de dag: wij zullen de voormiddag doorbrengen aan het strand... Het is de eerste keer dat ik ga zwemmen in zo'n mooi turkoois water!

12u
Omdat wij ervoor kozen de hele voormiddag aan het strand door te brengen, hebben wij niets klaargemaakt... Maakt niet uit: deze middag gaan we lekkere pizza's eten op het terras van onze cottage, dankzij de meeneemsnack.

14u
Deze namiddag vertrekken mijn ouders voor een wandeling in het binnenland terwijl mijn 2 zusjes en ikzelf onze nieuwe vriendinnen gaan opzoeken in de miniclub. Vandaag wordt er een grote schattenjacht georganiseerd op de camping!

18u
De hele familie is opnieuw samen en vertelt over de voorbije dag! Mijn ouders hebben vele Romeinse ruïnes gezien tijdens hun wandeling. 

×