Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Bois du Châtelas Bourdeaux, Drôme

« Schitterend uitzicht op de bergen van de Drôme en een groot ludiek aquapark »

8.3 10 541 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Bois du Châtelas

In de Drôme wemelt het van de activiteiten en evenementen die u tijdens uw verblijf op camping Les Bois du Châtelas gewoonweg niet mag missen! Ontdek ze nu alvast om uw volgende verblijf bij Yelloh! Village voor te bereiden.

De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
In de Vaucluse nodigt de stad Valréas u uit op zijn traditionele feest: het Lavendelcorso. Mis dit feestelijke evenement niet tijdens uw campingvakantie!
U viert vakantie in de Drôme? Bereid u alvast voor op een bruisende sfeer tijdens de middeleeuwse pinksterfeesten in Crest!
Ga terug in de tijd gedurende twee dagen, tijdens het middeleeuwse Feest van 15 augustus, in het mooie dorpje Bourdeaux.
Sinds 1504 viert de stad Valréas op 23 juni de Kleine Sint-Jan. Mis deze schitterende traditie niet tijdens uw campingvakantie. Ontdek snel wat u allemaal mag verwachten!
U brengt de zomer door in de Drôme? Breng met familie of vrienden een bezoek aan het muziekfestival ‘Saoû chante Mozart’.

Jazzfestival in Le Poët-Laval

Vakantie in de Drôme … Het klinkt u wellicht ook als muziek in de oren! Wat kan een mens zich nog meer wensen?
Een jazzfestival misschien? Breng een bezoek aan het zomermuziekfestival dat van vrijdag 17 tot zondag 19 juli 2020 in Le Poët-Laval plaatsvindt. Deze 7e editie van het Jazzfestival weet u ongetwijfeld te bekoren: oren en ogen open dus!

www.jazzpoet.fr

Picodon-feesten in Saoû

Houdt u van kaas? Dan is dit een kolfje naar uw hand! Tijdens het 3e weekend van juli bent u met vrienden of familie van harte welkom om mee te feesten in Saoû! Op het programma staan animatieactiviteiten voor groot en klein: concerten, een markt, proeverijen, straattheater, een touwenparcours … Elke zomer komen maar liefst 10.000 feestvierders af op de Picodon-feesten. Zorg dat u erbij bent!

Afspraak op zondag 19 juli 2020! Wij kijken al uit naar uw komst …

fetedupicodon.com