Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Bois du Châtelas Bourdeaux, Drôme

« Schitterend uitzicht op de bergen van de Drôme en een groot ludiek aquapark »

8.4 10 821 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Les Bois du Châtelas

Ter plekke of in de omgeving: uw vakantie op camping Les Bois du Châtelas verloopt op het ritme van de talrijke activiteiten! Benut uw aanwezigheid in de Provençaalse Drôme om uw sportieve conditie te testen.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Strandvolleybal
Danslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Boogschiet
Mountainbike/Freeride
Fitnesstoestellen in openlucht
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 25 km
Canyoning/rafting 25 km
Klimlessen 11 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 12 km
Paintball 12 km
Zweefvliegen 5 km
Avonturenpark 12 km
Vissen 5 km
Via ferrata 12 km
Vliegen met een luchtballon 14 km
Golf 35 km
Minigolf 35 km
Klimmuur of -ruimte 12 km
Tennisplein 1 km

Fitness

De vakantie is vaak de ideale gelegenheid om uw conditie terug op peil te brengen. Camping les Bois du Châtelas heeft daarom meerdere toestellen geplaatst, zodat iedereen een activiteit kan kiezen die het best bij hem past en opdat de fysieke inspanning onder de best mogelijke omstandigheden kan plaatsvinden. 's Morgens kunt u in gezelschap van twee instructeurs gaan joggen. Sessies aquagym, een zaal voor fitness en krachttraining: u beschikt over geen excuses meer om niet aan sport te doen! Op het einde van uw verblijf kunt u proberen de col de la Chaudière te beklimmen, met een hoogte van 1047 meter, te voet of met de mountainbike!

Sport en gezelligheid

Op vakantie vertrekken naar een camping, dat is belanden in een klein nieuw dorpje. Het is de ideale gelegenheid om nieuwe banden te smeden, andere personen te ontmoeten en prettige momenten te delen. De omnisportterreinen zijn perfect om van gedachten te wisselen maar ook om elkaar uit te dagen. En wat motiveert er meer dan een spelletje voetbal of basketbal tegen een ander gezin vakantiegangers? Voor een wat rustiger sport is er de boulodrome. Er gaat niets boven een spelletje petanque in de late namiddag! De allerkleinsten zullen tijdens hun vakantie niet weg te slaan zijn uit onze speelzaal. Zin in meer fun? Laat u verleiden door onze buikglijbaan. Dat wordt lachen en samen genieten!

Video sport en activiteiten

Omgeving op verschillende manieren ontdekken

Zin in nieuwe indrukken en ontdekkingen? Zoek niet verder! U kunt de streek te water, over land of via de lucht verkennen. Kanoën, parapente, een tochtje met een quad: kies voor de meest geschikte formule. De streek wacht op u, bied geen weerstand. Enkele kilometers verderop groepeert Acropole Aventure meerdere activiteiten. Via ferrata, canyoning, avonturenparcours: heel het gezin komt er aan zijn trekken! Er vertrekt een wandelpad rechtstreeks vanaf de camping. Het laat u toe in eigen tempo de Provençaalse Drôme te verkennen, te voet of met de mountainbike. Verschillende wandelwegen doorkruisen eveneens de omgeving. Keuze te over!

__

Uw Avonden

Meer weten?

Om u een verrukkelijke vakantie te bezorgen, organiseert camping Les Bois du Châtelas avonden voor u en heel het gezin. Jong en oud: heel uw kroost komt er aan zijn trekken!

×