Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Cascades La Roque-sur-Cèze , Gard

« 5 hectare groene natuur aan de voet van de Cascades van Sautadet »

8.7 10 92 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Les Cascades

Plezier maken in de kinderclubs, nieuwe activiteiten ontdekken, een heleboel vriendjes maken en zich uitleven op de speelweide van de camping: zo zal de vakantie van uw kroost eruitzien. Uw oogappels gaan spelen, dansen, rennen, … en heel veel lol hebben! In het Yelloh! Village Les Cascades krijgen ze een onvergetelijke vakantie. Ontdek snel wat er allemaal op het programma staat. 

Club Kids & Juniors: 5-12 jaar

In de Kids Juniors Club maken uw kinderen volop nieuwe vriendjes terwijl ze zich uitleven met hun favoriete activiteiten:

  • Knutselen
  • Artistieke activiteiten
  • Verkleedpartijen
  • Gezelschapsspellen
  • Circusinitiatie
  • Voorbereiding show

Een camping voor uw kinderen

De camping beschikt over een aangepaste infrastructuur zodat de kids altijd kunnen ravotten: wanneer ze terugkomen van de kinderclub, na een portie waterpret in het zwembad of bij de rivier, of ’s ochtends om de dag goed te beginnen. Van de glijbaan zoeven, stuiteren op het springkasteel, zich met elkaar meten op het multisportterrein of aan de pingpongtafels … Uw kroost verveelt zich hier geen minuut en keert met een koffer vol fijne herinneringen weer huiswaarts! 

Openingstijden van de kinderclub

De kinderclub is alleen in het hoogseizoen geopend:

  • van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u en van 17u tot 19u

De dag van Nicolas (9 jaar)

9u
Na een lekker ontbijt ga ik met mijn broertje voetballen voor onze Glamping-tent. Gelukkig hebben we een klein grasveldje. Reuzeleuk!
12u
Mam en pap komen ons ophalen aan de kinderclub. Het was echt super! Wat hebben we gelachen! Nu gaan we naar het Italiaanse restaurant van de camping. De pizza is er heerlijk! Njammie …
16u
We hebben van het zwembad en de ligstoelen geprofiteerd. Nu willen mijn ouders naar de rivier. We nemen onze zwembanden mee. Dat wordt lachen met zijn allen! Wat is dit een leuke vakantie!
21u
We gaan naar de avondanimatie op de camping. Vandaag komt er een goochelaar. Ik hou van goochelen. Je begrijpt echt niet hoe dat allemaal kan. Later als ik groot ben, ga ik ook al die trucs leren!

×