Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Cascades La Roque-sur-Cèze , Gard

« 5 hectare groene natuur aan de voet van de Cascades van Sautadet »

8.7 10 109 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Les Cascades

Dacht u aan een relaxte of een sportieve vakantie? Houdt u van wandelen of vooral van lekker eten? Wilt u niets van het lokale erfgoed missen of blijft u het liefst ter plaatse? Op camping Les Cascades vindt iedereen zijn gading! Uw vakantie wordt dus gegarandeerd een succes. Smile! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Vissen
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Voetbalveld
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 5 km
Canyoning/rafting 45 km
Casino 40 km
Tennislessen 10 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Paintball 3 km
Avonturenpark 18 km
Speleologie 20 km
Via ferrata 45 km
Ruitercentrum 5 km
Golf 10 km
Bioscoopzaal 10 km
Tennisplein 10 km

Gevarieerd activiteitenaanbod ter plaatse

Bent u sportief of houdt u meer van relaxen? Op camping Les Cascades kiest u de activiteit uit waar u zin in hebt. Wilt u de dag energiek beginnen? Op dan naar het zwembad voor een aquafunsessie. En aansluitend een partijtje voetbal of basketbal misschien? Uw kroost staat al te trappelen van ongeduld op het multisportterrein. Na de lunch is het tijd om te relaxen. Vlij uw handdoek neer bij het zwembad of de rivier en geniet van het zonnetje. Bevalt het programma zo’n beetje?

Activiteiten in de omgeving voor de hele familie

Hebt u genoten van alle activiteiten op de camping, dan is het de hoogste tijd om de omgeving te verkennen. Houdt u van natuur en avontuur, dan is het touwenparcours helemaal uw ding. Mag het allemaal wat sensationeler, ga dan voor een ritje met een quad of buggy. En of u de adrenaline voelt stromen! Competitieve vakantiegangers zijn dan weer in hun element op het paintballterrein. Hoe gaat u de teams verdelen? De kinderen tegen de ouders? En dat allemaal op slechts 5 minuten van de camping! De sfeer zit er meteen in en de dagen vliegen voorbij! 

Bezienswaardigheden in de omgeving

De Gard heeft heel wat verrassingen voor u in petto. Zorg dat u er niets van mist! Elke week kunt u deelnemen aan een georganiseerde wandeling met vertrek op de camping. U hoeft zich alleen maar in te schrijven en er wacht u een heerlijke ontdekkingstocht. Super! Bent u een wijnliefhebber of -kenner? Aan wijndomeinen, proeverijen en bezoeken geen gebrek in deze contreien! Zoals u ziet zijn er heel wat manieren om van de Gard te genieten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? 

Genieten van de rivier

De camping ligt op de oever van de Cèze en dat biedt heel wat voordelen. Zelf denkt u misschien meteen aan kanotochten op de rivier. Dat kan inderdaad! Er gaat zelfs een shuttle die u vanaf de camping rechtstreeks naar de kanobasis brengt. Bent u klaar? Peddelen maar! 

×