Camping Les Cascades

La Roque-sur-Cèze , Gard

« 5 hectare groene natuur aan de voet van de Cascades van Sautadet »

8.5 10 683 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Cascades

Op zoek naar een camping met een familiale en authentieke sfeer waar u op uw volgende familievakantie lekker wordt verwend? Toe aan een relaxt en gezellig verblijf? Zin in een groene omgeving te midden van de ongerepte natuur? Wij hebben de perfecte plek voor u gevonden: het Yelloh! Village Les Cascades! Zet alvast uw breedste glimlach op …

 

En of u het hier naar uw zin krijgt! Een verwarmd zwembad met peuterbad voor de allerkleinsten, de Cèze-rivier met zijn strand vlak bij de camping, originele accommodaties en ruime kampeerplaatsen die voor de helft in de schaduw gelegen zijn. En dan vergeten we het Italiaanse restaurant nog, een feest voor uw smaakpapillen!

 

Uw camping in La Roque-sur-Cèze, vlak bij de Cascades van Sautadet en op slechts enkele kilometers van karaktervolle dorpjes, is een prima uitvalsbasis om de talloze pareltjes van de Gard te ontdekken. Alles wat u van een vakantie in het zuiden van Frankrijk verwacht, vindt u hier.
Krijgt u al zin om uw koffers te pakken? Geen wonder! En dan weet u nog lang niet alles …

Daar word je blij van

 • Rechtstreekse toegang tot de Cascades van Sautadet, de Cèze-rivier en zijn strand
 • Bevoorrechte ligging in La Roque-sur-Cèze dat het label ‘Plus Beaux Villages de France’ kreeg
 • Attente receptiemedewerkers: gepersonaliseerd onthaal, verhuurdienst, toeristische informatie …
 • Voortreffelijk Italiaans restaurant dat als een van de beste adresjes van de streek bekendstaat
 • Talloze sportieve activiteiten in de omgeving voor de hele familie: kano, quad, buggy, paintball …
Open van 12/05/2021 tot 26/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 66 82 72 97

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Een nieuw aquapark voor de hele familie met spa, bubbelbaden, watervallen...
 • Nieuw speelterrein met een 5 meter hoog houten kasteel
 • Nieuw multisportterrein
 • Installatie van een Teens club voor tieners tussen 13 en 17 jaar

Les Cascades op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Zon, ontspanning en waterpret zijn op de afspraak tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Cascades. En wat staat er op het programma? Een duik in het verwarmde zwembad, dolce far niente op het strand van de camping en een verkenningstocht naar de Cascades van Sautadet op slechts enkele meters van uw accommodatie: lijkt het u wel wat? 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Plezier maken in de kinderclubs, nieuwe activiteiten ontdekken, een heleboel vriendjes maken en zich uitleven op de speelweide van de camping: zo zal de vakantie van uw kroost eruitzien. Uw oogappels gaan spelen, dansen, rennen, … en heel veel lol hebben! In het Yelloh! Village Les Cascades krijgen ze een onvergetelijke vakantie. Ontdek snel wat er allemaal op het programma staat. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Dacht u aan een relaxte of een sportieve vakantie? Houdt u van wandelen of vooral van lekker eten? Wilt u niets van het lokale erfgoed missen of blijft u het liefst ter plaatse? Op camping Les Cascades vindt iedereen zijn gading! Uw vakantie wordt dus gegarandeerd een succes. Smile! 

Diensten

Meer weten?

Is een degelijk dienstenaanbod op uw camping belangrijk? Uiteraard! Het Yelloh! Village Les Cascades doet er alles aan om het u tijdens uw vakantie zo makkelijk mogelijk te maken. Hebt u toeristische informatie nodig of wilt u een activiteit reserveren? Afspraak bij de receptie! Onze medewerkers zijn een en al oor! U wilt een hapje eten? Ons Italiaans restaurant heeft een tafeltje voor u vrij! Geen moeite is ons te veel om u gelukkig te zien!

In de omgeving

Meer weten?

Camping Les Cascades, in het hart van de Cèze-vallei, is een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. In de omgeving valt heel wat moois te ontdekken: Avignon met zijn beroemde brug, Nîmes met zijn arena, Orange met zijn antieke theater … En vlak bij de camping vindt u bovendien de Cascades van Sautadet en La Roque-sur-Cèze. Uw programma oogt veelbelovend, niet? 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×