Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Gorges du Chambon

Eymouthiers, Charente

« Een familiecamping te midden van 28 ha natuur. Haal uw hart op aan cultuur en uitstapjes. »

8.6 10 160 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Gorges du Chambon

Tussen de Charente-Maritime en de Dordogne heet het Yelloh! Village Les Gorges du Chambon u welkom in een bijzondere omgeving op een 28 ha groot bebost domein aan een rivier. Tijdens uw vakantie op deze camping bent u gegarandeerd even helemaal weg en altijd buiten.

 

Deze familiecamping op mensenmaat biedt een grote keus aan ruime, rustige accommodaties waar comfort en kwaliteit de prioriteiten vormen. Met een verwarmd aquapark, een eetgelegenheid, activiteiten voor jong en oud, een bar en een klantvriendelijke receptie voldoet camping Les Gorges du Chambon aan al uw verwachtingen!

 

Kies voor uw campingvakantie in de Charente voor authenticiteit en een heel andere omgeving!

Daar word je blij van

 • Aan de rivier: ideaal voor een kanotocht, een middagje vissen of een frisse duik…
 • Een hartelijke ontvangst in een gezellige, huiselijke sfeer
 • Een verwarmd zwembad, waterglijbanen en peuterbad voor een aangename watertemperatuur gedurende het hele seizoen
 • Vele wandel- en mountainbikeroutes vanaf de camping zullen natuurliefhebbers verrukken
 • Een landschapscamping met een kruidentuin
Open van 04/06/2021 tot 06/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 45 70 71 70

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Zwembad

Les Gorges du Chambon op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Op camping Les Gorges du Chambon kan uw hele familie van waterpret genieten. Profiteer optimaal van uw verblijf en geniet, net als uw kinderen, zoveel u wilt van 2 waterglijbanen, het verwarmde buitenbad en het eveneens verwarmde peuterbad. Neemt u liever een duik in een natuurlijke omgeving? Ga dan naar de rivier de Tardoire.
U vindt alles wat u nodig hebt om u te vermaken!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Kinderen kunnen hun hart ophalen op camping Les Gorges du Chambon. Er zijn kinderclubs, voorzieningen en animaties, allemaal speciaal voor hen! Op hun vakantieprogramma: minidisco, knutselen, huttenbouw, buitenspelen en sporttoernooien.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Het Yelloh! Village Les Gorges du Chambon biedt een groot aantal activiteiten en animaties aan. Op de camping zelf kunt u van alle voorzieningen gebruikmaken om te badmintonnen, te volleyballen, te tennissen en te voetballen... In de directe omgeving van de camping kunt u van de natuur genieten en lopend, mountainbikeroutes of te paard de regio ontdekken. Activiteiten genoeg om voluit van uw vakantie in de Charente te genieten!

Diensten

Meer weten?

Vakantie is bedoeld om heerlijk te ontspannen en het hectische dagelijks leven te vergeten. Dat heeft camping Les Gorges du Chambon goed begrepen: vandaar het grote aantal diensten waarvan u gebruik kunt maken. Restaurant, snackbar, bar, kruidenierswinkel, wifi… Allemaal handige voorzieningen om u het leven makkelijk te maken. Dus profiteer van het buitenleven, wij zorgen voor de rest, zodat uw vakantie nóg leuker wordt!

In de omgeving

Meer weten?

Ontdek de directe omgeving van het Yelloh! Village les Gorges du Chambon, tussen de Charente-Maritime en de Dordogne. Maak een uitstapje door de wijngaarden, proef de regionale specialiteiten, bezoek de nabijgelegen steden en wandel over de paden… Er is heel veel te ontdekken: natuur, cultuur en uitstapjes zijn de trefwoorden van uw verblijf in de Charente.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×