Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Gorges du Chambon Eymouthiers, Charente

« Een familiecamping te midden van 28 ha natuur. Haal uw hart op aan cultuur en uitstapjes. »

8.3 10 267 scores Recensies

In de buurt van camping Les Gorges du Chambon

Ontdek de directe omgeving van het Yelloh! Village les Gorges du Chambon, tussen de Charente-Maritime en de Dordogne. Maak een uitstapje door de wijngaarden, proef de regionale specialiteiten, bezoek de nabijgelegen steden en wandel over de paden… Er is heel veel te ontdekken: natuur, cultuur en uitstapjes zijn de trefwoorden van uw verblijf in de Charente.

Camping Les Gorges du Chambon
Le Chambon
16220 Eymouthiers
FRANKRIJK
+33 (0)5 45 70 71 70

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 45° 39' 33''
Lengtegraad: E 0° 33' 33''
Bereken uw route


Ligging
Eymouthiers, 3 km
Luchthaven van Angoulême, 38 km
Station van Angoulême, 38 km
Het kasteel van Rochefoucauld onthult u al zijn geheimen. Wacht dus niet langer om het te bezoeken tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village.
Ontdek tijdens uw campingvakantie in de Périgord in de Dordogne de schitterende landschappen en het unieke culturele en culinaire erfgoed.
Breng uw vakantie door in Eymouthiers, een ideale uitvalsbasis om het hele departement van de Charente te verkennen.
Het stripfestival, de romaanse kunst, de natuur, … Ontdek alle troeven van de stad Angoulême tijdens uw volgende campingvakantie.
Brantôme, een charmant dorpje in de Périgord, is ontegensprekelijk één van de allermooiste plekjes in de Dordogne. Zijn buitengewone erfgoed, uitzonderlijke architectuur en indrukwekkende rots- en waterpartijen weten u tijdens uw campingvakantie vast te charmeren.
Ontdek de vele troeven van Cognac, de stad die de wereld veroverde met haar geestrijke drank. Erfgoed, geschiedenis, natuur, … dit wordt een topvakantie!
Ontdek Montbron in het oosten van het departement Charente. Erfgoed en authenticiteit garanderen u een campingvakantie waarop heel wat te ontdekken valt.
Périgueux is een niet te missen halte tijdens uw vakantie in de Dordogne. Ontdek de toeristische hoofdstad van de Périgord Blanc.
Neem tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village in de Périgord beslist even de tijd om in Villars de beroemde grot en het kasteel van Puyguilhem te bezoeken.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler