Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Gorges du Chambon Eymouthiers, Charente

« Een familiecamping te midden van 28 ha natuur. Haal uw hart op aan cultuur en uitstapjes. »

8.4 10 212 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Les Gorges du Chambon

Kinderen kunnen hun hart ophalen op camping Les Gorges du Chambon. Er zijn kinderclubs, voorzieningen en animaties, allemaal speciaal voor hen! Op hun vakantieprogramma: minidisco, knutselen, huttenbouw, buitenspelen en sporttoernooien.

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

Het animatieteam van de Kids Club biedt uw kinderen diverse uiteenlopende activiteiten aan.

  • Creatieve activiteiten
  • Knutselen
  • Playbackshow
  • Houten spellen
  • Minidisco

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

De Juniors Club heeft een groot aantal verrassingen voor uw kinderen in petto tijdens hun campingvakantie.

  • Huttenbouw
  • Schattenjacht
  • Sporttoernooien
  • Minidisco

Voorzieningen voor de kinderen!

Alles op camping Les Gorges du Chambon is erop gericht uw kinderen zoveel mogelijk plezier te bezorgen. De jongste kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline, het speelterrein en het springkasteel, of in het verwarmde peuterbad. Ook voor oudere kinderen zijn er voorzieningen op de camping. Voor hen zijn er het multisportterrein, de pingpongtafels, het tafelvoetbalspel, de minigolf, het beachvolleybalveld en de videogames. Dit is de ideale gelegenheid om met anderen te sporten en te spelen en nieuwe vrienden te maken.

In contact met de flora en fauna

Naast de animaties die voor hen worden georganiseerd, kunnen de jongste kinderen de dieren en de planten ontdekken die op de camping leven en groeien. Ze kunnen koeien van dichtbij zien en insecten, vogels en vlinders observeren. Op de camping is zelfs een kruidentuin. Hun dagen zijn vol ontdekkingen.

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Elke dag behalve zaterdag, van 10.00 uur tot 12.00 uur

 

De dag van Matthijs, 7 jaar

9u
Tijd voor het ontbijt! Papa is vers brood gaan halen in de kruidenierswinkel van de camping. We ontbijten op het terras van de cottage en genieten van het uitzicht.

10u
Ik ga naar mijn nieuwe vriendjes in de kinderclub. Voor vanmorgen hebben de animatoren een schattenjacht georganiseerd!

12u
Mama komt me ophalen. Ze heeft een picknickmand bij zich. We gaan met de hele familie eten aan de rivier die langs de camping stroomt. Dat is heel leuk met dit mooie weer!

14u
Na het eten gaan we naar het zwembad op de camping. Ik vind het superleuk om met mijn kleine zusje in het peuterbad met een bal te spelen!

18u
Vanavond komen mijn ouders kijken naar de voorstelling die we samen met de animatoren van de Kids Club hebben voorbereid! Ik kan gewoon niet wachten!

×