Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Gorges du Chambon Eymouthiers, Charente

« Een familiecamping te midden van 28 ha natuur. Haal uw hart op aan cultuur en uitstapjes. »

8.6 10 160 scores Recensies

De diensten van camping Les Gorges du Chambon

Vakantie is bedoeld om heerlijk te ontspannen en het hectische dagelijks leven te vergeten. Dat heeft camping Les Gorges du Chambon goed begrepen: vandaar het grote aantal diensten waarvan u gebruik kunt maken. Restaurant, snackbar, bar, kruidenierswinkel, wifi… Allemaal handige voorzieningen om u het leven makkelijk te maken. Dus profiteer van het buitenleven, wij zorgen voor de rest, zodat uw vakantie nóg leuker wordt!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Conciërgedienst
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Laadpaal elektrisch voertuig 7 km
Kapper 7 km
Discotheek 15 km
Geldautomaat 7 km
Internationale dagbladen 7 km

Een receptie met liefde voor het vak!

De receptie van camping Les Gorges du Chambon vindt u in de volledig gerenoveerde Charente-boerderij. Het vakantiedorp biedt alle gasten een groot aantal diensten. Aan de receptie werkt klantvriendelijk personeel dat uw wensen graag vervult. U kunt alles huren wat u nodig hebt: lakens en handdoeken, een babybedje, barbecue, koelkast, tuinmeubels, mountainbike, wifi… Profiteer ook van gratis diensten: sportbenodigdheden, verrekijkers, koelelementen, leesboeken… Ons personeel voorziet u graag van de toeristische informatie waarnaar u op zoek bent en helpt u met het reserveren van activiteiten die u interesseren. Geniet van de hartelijke, persoonlijke ontvangst en vier in alle rust vakantie.

Bar restaurant snack op camping Les Gorges du Chambon in de Charente

Op camping Les Gorges du Chambon vinden de gasten een bar-restaurant-snack met prachtig vrij uitzicht op de weelderig groene natuur. Drink iets op het terras, neem een ijsje of kom met andere campinggasten kennismaken. De bar is een ideale plek om lekker te ontspannen.
In het restaurant kunt u genieten van gerechten op basis van verse kwaliteitsproducten: Limousinvlees, salades... Eet u liever bij uw accommodatie? Neem dan afhaalmaaltijden of pizza’s mee. Hier komt iedereen aan zijn trekken.

De kruidenierswinkel van de camping

Hier vindt u alle producten die u tijdens uw verblijf nodig hebt. De winkel is het hele seizoen geopend. U kunt er elke dag terecht voor vers brood, zoete ontbijt- en koffiebroodjes, dagelijkse boodschappen, fruit van plaatselijke producenten en wijnen van de streek. In de winkel zijn ook souvenirs en ansichtkaarten te koop. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken is het assortiment divers en gevarieerd.

Openingstijden van de diensten

Receptie/Kruidenier:

  • Laagseizoen: van 8u30 tot 12u30 en van 14u tot 18u
  • Hoogseizoen: van 8u tot 19u30

Bar/Restaurant:

  • Laagseizoen: vanaf 17u
  • Hoogseizoen: de hele dag
__

Seminar en receptie

Meer weten?

Kies voor camping Les Gorges du Chambon om er uw seminar of receptie te organiseren! Dit Yelloh! Village in de buurt van de Dordogne en de Périgord is de ideale locatie om van uw evenement een succes te maken! 

×