Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Gorges du Chambon Eymouthiers, Charente

« Een familiecamping te midden van 28 ha natuur. Haal uw hart op aan cultuur en uitstapjes. »

8.6 10 160 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Les Gorges du Chambon

Op camping Les Gorges du Chambon kan uw hele familie van waterpret genieten. Profiteer optimaal van uw verblijf en geniet, net als uw kinderen, zoveel u wilt van 2 waterglijbanen, het verwarmde buitenbad en het eveneens verwarmde peuterbad. Neemt u liever een duik in een natuurlijke omgeving? Ga dan naar de rivier de Tardoire.
U vindt alles wat u nodig hebt om u te vermaken!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot de rivier
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Glijbanen

Een aquapark voor de hele familie

Profiteer van een aquapark voor de hele familie tijdens uw vakantie in de Charente. Het Yelloh! Village Les Gorges du Chambon heeft aan alles gedacht! Zin om te zwemmen? Ga lekker een baantje trekken of doe een balspel in het zwembad van de camping. Uw kinderen hebben dolle pret als ze van waterglijbanen roetsjen en de allerkleinsten kunnen in een peuterbad spelen dat speciaal voor hen is gereserveerd. De zwembaden zijn verwarmd zodat de watertemperatuur het hele seizoen aangenaam is. Zin om onderuit te zakken? Dat kan op de zonnebedden die voor uw relaxmoment naast het zwembad staan. Zwemmen of luieren… alles kan, alles mag! 

 

Informatie glijbanen: 32 m voor de draaiende glijbaan en 13 m voor de twee pentaglissen.

Kinderen die niet kunnen zwemmen moeten verplicht door hun ouders worden begeleid.

De rivier de Tardoire

De rivier stroomt langs de camping. Breng eens een dagje aan de oever van de Tardoire door en maak er een leuk familie-uitje van. Er zijn picknickplaatsen, het water is heerlijk fris… Het wordt hoe dan ook gezellig!
Zin om in een kano of een kajak de rivier af te varen? Of gaat u liever vissen? Aan u de keus! Beleef een paar onvergetelijke uren of een hele dag in de ongerepte natuur. Zwemmen, sporten of luieren… Op zo’n plek heeft iedereen het naar zijn zin!

×