Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.6 10 1208 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Grands Pins

Of u nu meer houdt van glijsporten of van activiteiten in de natuur, in de buurt van uw Yelloh! Village Les Grands Pins is van alles te doen om van een actieve vakantie te genieten: het niet te missen World Gliss Festival, of de beroemde Marathon van de Médoc… en nog heel veel meer! Kortom, in Aquitaine beleeft u uw ideale vakantie!

Maak kennis met het puikje van de Franse surfwereld op Caraïbos Lacanau Pro - World Gliss Festival. Wedstrijden, animatie, muziek… er is voor elk wat wils!

Lacanau Tri'Events Médoc Atlantique

En waarom niet een keertje deelnemen aan de Lacanau Tri'Events Médoc Atlantique? Schrijf u in voor de nieuwe editie van dit evenement en beleef schitterende momenten samen met uw familie en vrienden. Tijdens uw campingvakantie begin mei 2020 worden er drie wedstrijden georganiseerd voor volwassenen en kinderen. Een uitgelezen kans om in een fijne sfeer aan sport te doen!

 

www.lacanau-tri-events.com/

Marathon van de Médoc

Vanaf maart kunt u zich inschrijven voor de Marathon van de Médoc die op 12 september 2020 wordt gelopen, precies wanneer u op campingvakantie bent. Deel in de feestelijke en gezellige sfeer van deze loopwedstrijd annex verkleedpartij – vraag even na wat het thema voor dit jaar is! – en geniet van de wijngaarden, de animatie en al het lekkers dat op dit superevent te vinden is.

 

www.marathondumedoc.com