Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.7 10 1366 scores Recensies

Sportieve activiteiten: vakantiedorp Les Grands Pins

Te midden van grote ruimten, tussen stranden, meren en de oceaan kan je kiezen voor een sportieve of een rustige vakantie. De camping Les Grands Pins biedt je een goede mix van activiteiten ter plaatse of in de buurt, zodat je volop kan genieten van je verblijf aan de Atlantische kust.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Strandvolleybal
Surflessen
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 7 km
Casino 2 km
Zeilwagen rijden 13.5 km
Kitesurflessen 7 km
Windsurflessen 7 km
Squashlessen 2.5 km
Stand up paddle-lessen 7 km
Zeillessen 7 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 15 km
Paintball 8 km
Zweefvliegen 92 km
Avonturenpark 4 km
Vissen 7 km
Watersportclub 9 km
Golf 4 km
Minigolf 4 km
Bioscoopzaal 1 km

Video sport en activiteiten

Werk op vakantie wat aan je conditie

Overdag worden er door onze sportanimatoren fitnesslessen en vriendschappelijke petanque-, beachvolleybal- en tafeltennistoernooien georganiseerd. Naast ons fantastische aquapark vindt u op de camping sportfaciliteiten als een tennisbaan, twee multisportterreinen, een skatepark, een beachvolleybalveld, petanquebanen, pingpongtafels, outdoor fitness-station met virtuele coach in de vrije natuur. Je bent weer helemaal in vorm na je vakantie!

Een vakantie in alle zachtheid

Te midden van ons dennenbos adem je frisse lucht in en kan je van ritme veranderen. Wie van de vakantie wil profiteren om het wat rustiger aan te doen, vindt in Les Grands Pins een gezondheidsparcours en ook een petanquebaan. Wil je herbronnen, dan kan je terecht in de wellnessruimte voor een sauna of hammam of lichaams- en gelaatsverzorgingen of voor een ontspannende massage.

Surfen

Midden op camping Les Grands Pins vindt u de surfschool ‘BO&CO’. Bernard en zijn team, allemaal professionele surfers en boarders, delen met veel enthousiasme hun passie voor surfen, bodyboarden en longboarden met u. Van april tot september staat de camping in voor de huur van materiaal, reservering van stages of lessen. Vergeet niet om de surfcursus tegelijk met uw verblijf te reserveren. Dan profiteert u van de voordeligste prijs!

Voor meer informatie : www.bocosurf.com

Fiets

Je bent op vakantie, laat je auto dus maar staan! Vertrek voor een tochtje door het bos en geniet van het immense fietspadennetwerk van Lacanau. Bij de receptie kunt u een fiets huren voor een halve dag, een hele dag, een hele week of voor twee weken. We hebben gedetailleerde fietskaarten tot uw beschikking net als kinderzitjes, helmen voor de kleintjes en fietskarren voor kinderen. U vindt bij ons ook een reparatie-servicepunt voor fietsen. Camping Les Grands Pins heeft sinds 2013 het label Accueil vélo en verwelkomt fietstoeristen, met name fietsers die de beroemde ‘VELODYSSEE’-route volgen.

Het golfterrein

De stad Lacanau beschikt in het gehuchtje Ardilouse over 3 prachtige midden in een 80 ha groot pijnboombos gelegen golfbanen. De 3 parcours (Golf 18 holes, golf 9 holes en golfschool UCPA 9 holes compact) zijn aanvullend  en garanderen je afwisseling en een echt vakantiegevoel. In deze harmonieuze omgeving geniet je zowel van het uitzicht als van het spel. Verblijf op camping Les Grands Pins en profiteer van voorkeurtarieven! 

In de buurt vind je alle activiteiten waar je van houdt

In Lacanau zijn natuur en sport sterk verbonden. Alles is aanwezig voor een sportief en verkwikkend verblijf. Je kan wandelen, paardrijden, kajakken of fietsen op de vele fietspaden, en ook alle mogelijke surf- of balsporten beoefenen. Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij de Info Kiosk op het Dorpsplein.

__

Uw avonden

Meer weten?

Uw vakantie-avonden zullen gezellig,vol humor en emoties zijn! Cabarets, concerten, dansavonden, blind test, quiz, karaoke en door ons animatieteam georganiseerde thema-avonden zullen u menig leuke avond bezorgen! Er zijn zelfs voorstellingen van goochelaars, die verbluffende staaltjes van hun kunsten laten zien. Belangrijke sportevenementen zijn te volgen op een groot scherm.

×