Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.7 10 2217 scores Recensies

Uw avonden in Yelloh! Village Les Grands Pins

Uw vakantie-avonden zullen gezellig,vol humor en emoties zijn! Cabarets, concerten, dansavonden, blind test, quiz, karaoke en door ons animatieteam georganiseerde thema-avonden zullen u menig leuke avond bezorgen! Er zijn zelfs voorstellingen van goochelaars, die verbluffende staaltjes van hun kunsten laten zien. Belangrijke sportevenementen zijn te volgen op een groot scherm.

Avondanimatie

Na een dagje strand en zwembad komt het nachtleven op de camping op gang! In het voorseizoen is er drie keer per week avondanimatie. Op het programma staan elke zaterdagavond livemuziek en gezellige animatieavonden met activiteiten als quizzen en karaoke… Maak met de hele familie plezier, zing uit volle borst en uw avonden op de camping bruisen van vrolijke gezelligheid.

In het hoogseizoen zorgt de camping zes keer per week voor een spetterende avond. Cabaret, muzikale shows georkestreerd door het animatieteam, zorgen voor de nodige ambiance op het terras. De goochelaars nodigen u uit voor een reis in hun feeërieke wereld van de illusie. De grote sportevenementen worden uitgezonden op een groot scherm

Neem allemaal plaats voor het podium op het centrale plein van het vakantiedorp om samen emotievolle momenten te beleven met muziek, strass en glittertjes!

Live muziek concerten

Zoek een lekker plekje op het terras van de Surfer's Bar vlak bij het podium en geniet van het live concert dat de camping voor u organiseert. Vanaf de opening tot eind september verzorgen allerlei muzikanten optredens op het podium van Yelloh! Village Les Grands Pins. Van rock tot Blues, over Pop, alle muziekgenres komen aan de beurt.

Avondanimatie door uw kinderen : In het begin van de avond laten de animatoren uw kinderen dansen in de mini-disco voor het eerste gedeelte van de show. In de zomer bereiden zij samen met uw kinderen een heuse show voor die zij daarna aan u voorstellen. Vergeet vooral niet de batterij van uw camera of fototoestel op te laden!

×