Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Îles Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.7 10 646 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Îles

Geniet van alle evenementen die Normandië u te bieden heeft, tussen land en zee. Neem een duik in het verleden op het Festival du 6 juin of geniet van feestelijke familie-evenementen als Sorties de Bain of het Festival Papillons de Nuit. Ontdek snel de manifestaties in de buurt van uw Yelloh! Village Les Îles.

Maak tijdens uw vakantie aan de Kanaalkust een ommetje langsheen de baai van de Mont Saint-Michel en ontdek of herontdek het muziekfestival ‘Grandes Marées’.
Op zoek naar een muziekfestival tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village in Normandië? Afspraak op ‘Papillons de Nuit’!
Bent u van plan om in de maand juni vakantie te vieren in Normandië? In die periode vinden er heel wat festiviteiten plaats om de Landing in 1944 te herdenken. Op het programma: parachutisten, optochten, dansavonden …
Houdt u van jazz? Dan zit u goed! Houdt u ook van elektronische muziek? Die zal er ook zijn! Bent u eigenlijk dol op muziek in het algemeen? Dan wordt dit een heus feest voor u!

Straatkunstenfestival ‘ Sorties de Bain’

U viert vakantie aan de Kanaalkust en als cultuurliefhebber pikt u graag een evenement mee? In de zomer organiseert Granville, in de baai van de Mont Saint-Michel, het straatkunstenfestival ‘Sorties de Bain’. Zorg dat u erbij bent!

 

Mis niets van dit culturele event tijdens uw campingverblijf bij Yelloh! Village!

 

 

www.sortiesdebain.com