Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Îles Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.6 10 649 scores Recensies

In de buurt van camping Les Îles

Bezoek unieke plekjes in de buurt van camping Les Îles. De onvermijdelijke wandeling in de baai van Mont Saint Michel wordt ook te voet als te paard gewaardeerd. Profiteer van wandelingen in de haven van Granville en flaneer in de historische stad of in het centrum met zijn gezellige markt op zaterdagochtend. Kom de invasiestranden ontdekken en verken de zeeroversstad Saint-Malo. Geniet hier met volle teugen van natuur en cultuur, en laat u verrassen!

Camping Les Îles
26, Les Terres Alix
50510 Hudimesnil
FRANKRIJK
+33 (0)2 33 49 06 94
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 48° 51' 29''
Lengtegraad: W 1° 29' 55''
Bereken uw route


Ligging
Granville, 10 km
Luchthaven van Rennes, 100 km
Station van Granville, 10 km
Bent u op vakantie in Normandië? Houdt u van de natuur? Houdt u van wandelen? Neem dan het douanierspad naar de Cabane Vauban. Ga op avontuur met de familie of vrienden!
Op deze stranden heeft de geschiedenis aangrijpende sporen nagelaten. Maak tijdens uw campingvakantie in Normandië een reis in de tijd met een bezoek aan de invasiestranden.
Daar waar de aarde de zee raakt, en de schoonheid van de plek uw ziel…, waar elke steen geschiedenis ademt: daar bevindt zich de Mont Saint Michel!
Ontdek tijdens uw vakantie in Normandië het Christian Dior Museum en doorgrond de geheimen van een van de beroemdste modeontwerpers van Frankrijk.
Verken tijdens uw vakantie op de camping de grootste archipel van Europa: de Chausey-eilanden.
De Kanaaleilanden, op slechts een paar zeemijlen van de Normandische kusten verwijderd, vormen een soort Engeland in het klein.
Geniet in Normandië van een vakantie met de hele familie en bewonder de wilde dieren in de zoo van Champrépus!
Als er één park in Normandië is dat u beslist niet links mag laten liggen, dan wel ‘La Cité de la Mer’. Beleef met familie of vrienden een uniek avontuur en reis naar de bodem van de zee.
Ontdek tijdens uw vakantie aan Het Kanaal de geheimen van de Havre de la Vanlée, een wonder van de natuur.
De zeebodem in Bretagne heeft al snel geen geheimen meer voor u: ontdek en verwonder u in het Grote Aquarium van Saint-Malo!
Breng tijdens uw vakantie in Bretagne een bezoek aan Alligator Bay, meer dan 10.000 m² alligators, schildpadden en draken aan de voet van de Mont-Saint-Michel. Een unieke, sensationele en … huiveringwekkende ervaring!
Ontdek Granville, een prachtige erfgoedstad vlak bij de baai van de Mont Saint-Michel en tegenover de Kanaaleilanden! Uw campingvakantie in Granville wordt een voltreffer. Deze stad, die in de 15de eeuw door de Britten werd versterkt, voert u mee op een wonderlijke reis door haar geschiedenis en cultuur.
Het charmante Villedieu-les-Poêles dat bekendstaat om zijn artisanale kopersmederijen, heet u hartelijk welkom op uw vakantie aan de Kanaalkust. De traditie van de koperbewerking ontstond hier al in de middeleeuwen: potten en pannen, allerlei kunstvoorwerpen … Ontdek de ontelbare schatten die dit stadje verbergt. Hebt u al gehoord van Villedieu-les-Poêles? Dit prachtige en originele stadje in het hart van La Manche, dat als hoofdstad van de koperbewerking bekendstaat, trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De geschiedenis van Villedieu-les-Poêles, dat in de baai van de Mont Saint-Michel ligt, gaat terug tot in de middeleeuwen. Metaal- en koperbewerking nemen er een belangrijke plaats in – niet voor niets kreeg de stad het label ‘Ville et Métiers d’Art’ – maar ook houtsnijwerk en kantwerk behoren tot de specialiteiten.
De oude zeeroversstad met een duidelijk Bretons karakter is de ideale plek voor een vakantie in Bretagne. Saint-Malo is een stad met een unieke persoonlijkheid, waar elke steen, elk vestingwerk en elk monument een eigen verhaal vertelt. Kies voor een campingvakantie in Saint-Malo en beleef onvergetelijke momenten! U keert terug naar huis met een stapel foto's en souvenirs ... en maar één wens: terugkomen.

Dolfijnen spotten in de baai van Mont Saint-Michel

Scheep u met de hele familie in voor een onvergetelijke ervaring tijdens uw vakantie bij Yelloh! Village. Stelt u zich voor dat u dobberend op de golven in de baai van Mont Saint-Michel zomaar ineens bezoek krijgt van een van de statigste zeezoogdieren: de dolfijn! Beleef het en zie in een omgeving zo mooi als een ansichtkaart deze schitterende walvisachtigen naast uw boot zwemmen. Spanning en sensatie gegarandeerd…

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler