Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Îles Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.7 10 646 scores Recensies

Kinderen in het Yelloh! Village Les Îles

Op camping Les Îles is overal aan gedacht om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ze kunnen zelf kiezen uit een ruim activiteiten- en animatieaanbod dat op verschillende leeftijdsgroepen afgestemd is: kids en juniors.

Special Babies: 0-4 jaar

Het hele seizoen

Ontdek een speelruimte speciaal voor de allerkleinsten waar ze zich onder de hoede van hun ouders kunnen uitleven! Stimuleer met spelletjes de ontwikkeling van uw peuter.

 • Speeltapijt ter bevordering van de motriciteit
 • Psychomotriciteit
 • Spel en socialisatie

Club Kids: 5-7 jaar

Het hele seizoen

De allerkleinsten kunnen zich uitleven met diverse creatieve en sportieve activiteiten onder leiding van een deskundig team van meertalige animatoren.

 • Tekenen
 • Schminken
 • Schattenjacht
 • Kinderdisco
 • Boetseren 

Club Juniors: 8-12 jaar

Het hele seizoen

Sport- en spelactiviteiten wisselen elkaar af op het programma van de Club Juniors. Zo maken uw kinderen veel plezier en beleven ze de tijd van hun leven!

 • Voetbal
 • Volleybal
 • Waterspelletjes
 • Shows

Een camping op kindermaat

Als het om kinderen gaat, pakken we het groots aan op camping Les Îles! De allerkleinsten kunnen ravotten op de speelweide of pret maken op de trampolines en springkastelen. Wie zich daar te groot voor voelt, kan terecht op het multisportterrein om tal van sporten te beoefenen: pingpong, voetbal … In een speciaal voor de animaties ingerichte chalet zullen ze zich nooit vervelen: creatieve en sportieve activiteiten, schattenjacht, minidisco …

Vakantie in de volle natuur

Uw vakantie verloopt hier op het ritme van de natuur. Op camping Les Îles bent u aan het juiste adres voor tal van activiteiten om de lokale flora en fauna te bewonderen. Wat dacht u van een wandeling langsheen de vijver met prachtige vergezichten over de groene velden? Samen met onze animatoren kunnen de kinderen de dieren voeden: met een lekker hapje maken ze alle geiten, kippen en konijnen blij!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend :

 • van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u en van 14.30u tot 16.30u + minidisco om 18u

De dag van Juliette (7 jaar)

9u

Ik word zachtjes wakker in mijn prachtige vakantiekamer. Papa en mama zitten al aan het ontbijt op het terras van onze cottage. Ik krijg mijn favoriete ontbijt voorgezet: versgebakken brood met aardbeienjam! Geen slecht begin van de dag!

10u

Ik zoek mijn vriendinnetjes Chloé en Inès op in de Club Kids. Vandaag doen we een schmink-workshop. Straks zie ik eruit als een vlinder!

12u

Papa en mama komen me halen voor de lunch in het restaurant van de camping. Voor mij steak met frietjes, alsjeblief!

15u

Vanmiddag gaan we naar zee. We maken een boottocht! Hopelijk heeft papa niet te veel last van zeeziekte …

19u

Voortmaken want de kinderdisco begint zo meteen! Even mijn vriendinnen zoeken en hup, daar gaan we: lekker zingen en dansen op mijn lievelingsmuziek. Er zijn zelfs animatrices die de danspasjes voordoen! 

×