•  
  •  
Camping Les Îles Granville, Manche

Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee

8.7 10 1308 scores Recensies
Boek uw verblijf

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Les Îles

_

Geniet van het ruime activiteiten- en animatieaanbod op camping Les Îles. Dankzij de sporttoernooien en lessenreeksen die ter plaatse worden georganiseerd en de diverse sportactiviteiten en andere gezellige bezigheden in de buurt van de camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Klaar voor een sportieve vakantie in Normandië?

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Gym / stretching / aërobics / fitness
Collectieve sporten
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 7 km
Casino 9 km
Zeilwagen rijden 7 km
Kitesurflessen 7 km
Zwemlessen 10 km
Windsurflessen 7 km
Stand up paddle-lessen 7 km
Surflessen 10 km
Zeillessen 7 km
Paintball 23 km
Zweefvliegen 7 km
Pretpark 100 km
Avonturenpark 10 km
Vliegen met een luchtballon 30 km
Ruitercentrum 7 km
Watersportclub 7 km
Golf 8 km
Minigolf 10 km
Skatepark 7 km
Tennisplein 7 km

Er beweegt wat in Normandië!

Camping Les Îles heeft een sportief verblijf voor u in gedachten. Leef u uit met uw favoriete sport en neem deel aan onze diverse toernooien: voetbal, volleybal, badminton, petanque, pingpong, … Of misschien zijn onze aquagym- en stretchinglessen onder leiding van deskundige animatoren meer uw ding? Er is echt voor elk wat wils! Ter plaatse vindt u ook een meertje, ideaal om te vissen met dobber (no kill). Ziet u zichzelf hier al zitten? Vergeet vooral uw hengel niet!

Sportieve vakantie aan zee

Op korte afstand van de camping vindt u de allermooiste stranden van West-Cotentin. U kunt geen betere plek bedenken voor watersporten zoals zeilen, funboarden, kitesurfen of surfen. U kunt ook strandvissen of gaan vissen met een boot in de baai met de grootste getijdenverschillen van Europa, of over zee naar de Chausey-eilanden varen, daar waar in de Baai van de Mont-Saint-Michel regelmatig dolfijnen worden gespot! De regio is rijk aan een groot aantal mountainbike- en wandelpaden.

Sporten op alle mogelijke manieren

De oversteek naar de Mont-Saint-Michel is beslist de moeite waard. Dit kan met te paard of gewoon lopend: er zijn zoveel manieren om onze regio te verkennen! U kunt ook rekenen op een ruime keuze aan golfterreinen – waaronder dat van Breville-sur-Mer (enige links) – en tennisbanen.

__

Uw Avonden

Meer weten?

Geniet van de heerlijke avonden die camping Les Îles organiseert: concerten, thema-avonden, … Ons animatieteam zorgt ervoor dat u zich opperbest vermaakt in een feestelijke en familiale sfeer. 

Laatst bezochte campings
×