Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Îles Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.7 10 646 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Les Îles

Geniet van het ruime activiteiten- en animatieaanbod op camping Les Îles. Dankzij de sporttoernooien en lessenreeksen die ter plaatse worden georganiseerd en de diverse sportactiviteiten en andere gezellige bezigheden in de buurt van de camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Klaar voor een sportieve vakantie in Normandië?

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Danslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Collectieve sporten
Boogschiet
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 7 km
Casino 9 km
Zeilwagen rijden 7 km
Kitesurflessen 7 km
Zwemlessen 10 km
Windsurflessen 7 km
Stand up paddle-lessen 7 km
Surflessen 10 km
Zeillessen 7 km
Paintball 23 km
Zweefvliegen 7 km
Pretpark 100 km
Avonturenpark 10 km
Vliegen met een luchtballon 30 km
Ruitercentrum 7 km
Watersportclub 7 km
Golf 8 km
Minigolf 10 km
Skatepark 7 km
Tennisplein 7 km

Er beweegt wat in Normandië!

Camping Les Îles heeft een sportief verblijf voor u in gedachten. Leef u uit met uw favoriete sport en neem deel aan onze diverse toernooien: voetbal, volleybal, badminton, petanque, pingpong, … Of misschien zijn onze aquagym- en stretchinglessen onder leiding van deskundige animatoren meer uw ding? Er is echt voor elk wat wils! Ter plaatse vindt u ook een meertje, ideaal om te vissen met dobber (no kill). Ziet u zichzelf hier al zitten? Vergeet vooral uw hengel niet!

Sportieve vakantie aan zee

Op korte afstand van de camping vindt u de allermooiste stranden van West-Cotentin. U kunt geen betere plek bedenken voor watersporten zoals zeilen, funboarden, kitesurfen of surfen. U kunt ook strandvissen of gaan vissen met een boot in de baai met de grootste getijdenverschillen van Europa, of over zee naar de Chausey-eilanden varen, daar waar in de Baai van de Mont-Saint-Michel regelmatig dolfijnen worden gespot! De regio is rijk aan een groot aantal mountainbike- en wandelpaden.

Sporten op alle mogelijke manieren

De oversteek naar de Mont-Saint-Michel is beslist de moeite waard. Dit kan met te paard of gewoon lopend: er zijn zoveel manieren om onze regio te verkennen! U kunt ook rekenen op een ruime keuze aan golfterreinen – waaronder dat van Breville-sur-Mer (enige links) – en tennisbanen.

__

Uw Avonden

Meer weten?

Geniet van de heerlijke avonden die camping Les Îles organiseert: concerten, thema-avonden, … Ons animatieteam zorgt ervoor dat u zich opperbest vermaakt in een feestelijke en familiale sfeer. 

×