Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Mimosas Narbonne, Aude

« Midden in een natuurpark van 9 ha, op 7 km van het strand, met een zwemparadijs van 2000 m² »

8 10 624 scores Recensies

Wellness op camping Les Mimosas

Maak wat tijd vrij tijdens uw verblijf op de camping in Narbonne om te genieten in de wellnessruimte van Yelloh! Village Les Mimosas. De vakantie is de ideale periode om de batterijen op te laden en te zorgen voor uzelf! Massages, lichaamsverzorgingen, make-up, gelaatsbehandelingen, verzorging van de handen en voeten, ontharingen,… Hier werd alles uitgedacht voor u!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Shiatsumassages
Modelleerbehandelingen/massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen
Theesalon

Zintuiglijke reizen rond de wereld

Het vakantiegevoel ten top met de zintuiglijke reizen die u voorgesteld worden door het wellness center van camping Les Mimosas. Geuren, parfums en sensaties laten u reizen door Azië, de Provence of Polynesië. Sluit de ogen en steek de oceanen over onder de deskundige handen van ons wellness team.

Massages, lichaamsbehandelingen en relaxfaciliteiten

Wat uw wensen of behoeften ook zijn, u vindt altijd een behandeling of massage die bij u past. Met het brede gamma van ontharingen, gelaatsbehandelingen, hand- en voetverzorgingen, Japanse en Koreaanse relaxatietechnieken, Indische, Californische of Chinese massages, staat uw vakantie in Yelloh! Village Les Mimosas volledig in het teken van uw welzijn.

×