Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Mouettes Morlaix, Finistère

« Een vakantie pal aan het water, te midden van een weelderige flora in de baai van Morlaix »

8.6 10 1087 scores Recensies

Les Mouettes: animatie, sport en activiteiten

Op naar het avontuur! Yelloh! Village Les Mouettes organiseert ludieke en sportieve activiteiten voor het hele gezin! Wellness, zeilen, paardrijden, stand-up paddle en andere watersporten: de mogelijkheden voor een actieve vakantie zijn eindeloos.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Yogalessen
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Speelzaal
Collectieve sporten
Minigolf
Bioscoopzaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Strandvolleybal 1.5 km
Kanovaren/kajakken 1.5 km
Casino 20 km
Zeilwagen rijden 20 km
Kitesurflessen 20 km
Windsurflessen 1.5 km
Stand up paddle-lessen 1.5 km
Surflessen 20 km
Zeillessen 1.5 km
Paintball 20 km
Pretpark 50 km
Avonturenpark 7 km
Vissen 50 m
Duik 1.5 km
Watersportclub 1.5 km
Golf 1.5 km
Tennisplein 1.5 km

De activiteiten op de camping

De perfecte mix van activerende en rustgevende activiteiten: dat is wat we u willen bieden! Deze zomer kunt u in de buitenlucht profiteren van onze voorzieningen: minitennis, minigolf,voetbal, basketbal, voor wedstrijden en toernooien en speelterreinen voor kinderen. Voor rustige momenten hebben we een biljartzaal, een gamelokaal en een tafeltennisruimte ingericht. In juli en augustus organiseren we paardrijtochten direct vanaf de camping. Ontdek ons mooie platteland stapvoets, in draf of in galop! Kinderen kunnen al vanaf 2 jaar hun eerste paardrij-ervaring op een pony beleven! De beginnende ruitertjes worden door hun ouders begeleid.

Ecopark Adventure – Avonturenpark in de hoogte

De avonturenparcours zijn aangelegd langs de rivier Penzé en slingeren zich door het hart van een bos dat rijk is aan biodiversiteit, met eeuwenoude bomen. De routes gaan via lianen, loopbruggetjes, surf-air, reuze zip-lines… Het hele avontuur wordt opgeluisterd door geluiden die verwijzen naar het omringende ecosysteem.

Meer informatie: www.ecopark-adventures.com/fr

Balneo en schoonheid

Kom in een tropische sfeer profiteren van de heilzame werking van het water in onze ruimte met jacuzzi, sauna en koudwaterputten (gratis en voorbehouden voor volwassenen). Vergeet ook de lessen aquafun in het grote zwembad niet. Zorg voor jezelf tijdens de vakantie, je verdient het; er staat een schoonheidsspecialiste ter beschikking voor relaxerende massages en lichaamsverzorgingen.

Golf

Ingebed in een unieke omgeving aan zee, is de golf van Carantec een echt genot zowel om te spelen als om te zien. Beschut tegen de overheersende winden door de beboste hellingen, biedt de plek een parcours van 9 officieel erkende holes (2400m bij 34) open voor spelers van alle niveaus.

Meer informatie: www.carantec-golf.com

Duiken

Maak u samen met de duikclub van Carantec vertrouwd met het duiken : vuurdoop in volle zee, opleidingscursus N1, N2, N3 of ontdek de rijkdom en schoonheid van de onderzeese diepten van de baai, niet minder dan 40 plekken onder de mooiste van Bretagne wachten op u.

Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

Wandelingen

In Carantec vind je 13 km wandelpaden langs de kust. In de buurt van de camping liggen vijf circuits die een uitzonderlijk uitzicht bieden over de baai van Morlaix. In het ochtendlicht kan je het kasteel van Le Taureau bewonderen en bij schemering de door de zonsondergang verlichte haven. Verder is er ook nog het eiland Callot dat bij laagwater te voet bereikbaar is.

Meer informatie: www.ville-carantec.com

Zeilen, Surfen, Zeilcursus, Stand Up Paddle

Carantec is een uitzonderlijke plek voor het zeilen. Het ‘Centre Nautique’ biedt lessen en verhuur van catamarans, zwaardboten, surfplanken, surfplanken, zeekayaks, stand up paddle …. aan, om u in de gelegenheid te stellen te varen in een doolhof van vaargeulen temidden van de eilanden en eilandjes van de Baie de Morlaix.

Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

__

's Avonds

Meer weten?

Kom na een dag zalig nietsdoen of een dag boordevol activiteiten genieten van ons avondprogramma in het Yelloh! Village Les Mouettes. Of u nu in het hoogseizoen op vakantie komt of niet, u beleeft hier zeker een geanimeerde avond naar uw smaak!

×