Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Petits Camarguais Le Grau du Roi, Gard

« 5 verwarmde zwembaden op 2,5 km van de mooiste stranden aan de Middellandse Zee »

8.2 10 2511 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Les Petits Camarguais

Profiteer van het mediterrane klimaat om lekker te sporten en nieuwe energie op te doen! Kitesurfen, spelletjes, beachvolleybal, aquagym, petanque… Er zijn talloze activiteiten die u tijdens uw volgende vakantie op camping Les Petits Camarguais met de familie of vrienden kunt beoefenen. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Kanovaren/kajakken
Kitesurflessen
Stand up paddle-lessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Duik
Speelzaal
Collectieve sporten
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino 4 km
Zeilwagen rijden 10 km
Windsurflessen 10 km
Zeillessen 10 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 500 m
Paintball 100 m
Avonturenpark 8 km
Vissen 5 km
Golf 10 km
Minigolf 5 km
Klimmuur of -ruimte 35 km
Bioscoopzaal 6 km
Tennisplein 6 km

Activiteiten voor de hele familie

De animatieteams van de camping bieden jong en oud een ruime keuze aan activiteiten aan om de streek te verkennen, kennis te maken met nieuwe sporten, onvermoede talenten te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de ludieke aquaparken. U zult uw vakantie echt geweldig vinden! 

De prachtige en ongerepte Camargue

Meertjes die verlicht worden door de ondergaande zon, prachtige zwermen roze flamingo’s, bergen van uit moerassen gewonnen zout, witte paarden die langs de branding galopperen, karaktervolle stadjes, stieren… Dit zijn de ingrediënten van uw vakantie in de Camargue. U kunt er al dit moois ontdekken… en nog veel meer! 

Ons Water Sports Center

Hou je van sterke sensaties en watersporten? Ons watersportcentrum in de wijk Le Port verhuurt paddles, waterfietsen en zeekajaks, maar u kunt er ook terecht voor een cursus kitesurfen. Dankzij de hulp van gediplomeerde staatsmonitoren kan je je overgeven aan deze sport die steeds meer aanhangers kent. Aarzel niet en doe mee aan de leuke initiatie- en vervolmakingstages.

__

‘s Avonds

Meer weten?

Zelfs als de zon ondergaat, is de dag nog niet voorbij! Kom met de familie of vrienden genieten tijdens de gezellige avonden van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. U zult er geweldige avonden beleven en weer met ontelbare herinneringen vertrekken! 

×