Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Petits Camarguais Le Grau du Roi, Gard

« 5 verwarmde zwembaden op 2,5 km van de mooiste stranden aan de Middellandse Zee »

8.2 10 2511 scores Recensies

De avonden in het Yelloh! Village – Les Petits Camarguais

Zelfs als de zon ondergaat, is de dag nog niet voorbij! Kom met de familie of vrienden genieten tijdens de gezellige avonden van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. U zult er geweldige avonden beleven en weer met ontelbare herinneringen vertrekken! 

Thema-avonden in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais

Na een dag vol actie of ontspanning komt iedereen bij elkaar in het Dorp, midden op het dorpsplein voor het podium. Geniet er meermaals per week van dansshows, onthaal er de muzikanten op luid applaus, laat je verwonderen door de cabaretshows of word helemaal wild bij het zien van de kunstgrepen van onze goochelaars. Uw vakantie op camping Les Petits Camarguais staat helemaal in het teken van lachsalvo's en emotie!

Iedere week worden er thema-avonden georganiseerd: tropische dansavonden, wedstrijden... Stel een ploeg samen met uw familie of met uw buren op de camping en meet je met de andere vakantiegangers! Of misschien klimt u zelf op het podium om een liedje te zingen tijdens de karaoke-avond?

Lodge Club

De in de wijk Les Secrets gelegen Lodge Club verwelkomt u elke avond, zodat u kunt genieten van vele onvergetelijke momenten. Kleurrijke cocktails, gedempt licht, piano-bar sfeer…. Alles is er aanwezig om in een rustige en ontspannende sfeer te genieten van muzikale optredens, thema-avonden… en nog veel meer!

Sportliefhebbers kunnen genieten van de uitzending van de grote sportevenementen! Verder aanwezig: gezelschapsspelletjes, darts en biljart.

Avondje uit in restaurant Le Yacht in de wijk Le Port

Dankzij de gezellige en intimistische sfeer die ’s avonds in de wijk Le Port hangt, geniet u nog meer van de charmante zomeravonden in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. In het restaurant, waar de pianobar voor een streepje muziek zorgt, is de sfeer gewoon magisch! Kunt u zich een mooiere avond voorstellen tot besluit van een dagje waterpret op de camping of sightseeing in de regio?

Afspraak bij de pianobar! (2 keer per week in het laagseizoen en 4 keer per week in het hoogseizoen).

De avonden op camping La Petite Camargue

Zin om te bewegen? Wat van de wereld te zien? De ondertekenaars van het handvest van Yelloh! Village, de Yelloh! Village Les Petits Camarguais en La Petite Camargue, vallen onder dezelfde directie en ook hier kan je terecht. La Petite Camargue, op 8 km, is een groot camping met animatie als sterkste punt. Hier worden tal van spektakels georganiseerd op het openlucht podium. In de bodega-discotheek van 400 m² kan je iedere avond terecht van middernacht tot 3 uur in de ochtend. Toegang krijg je met een "pass".

×