Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Pins Erquy, Côtes-d'Armor

« U bent welkom in een uniek zwemparadijs van 1000 m² op slechts 10 minuten van het strand »

8.0 10 900 scores Recensies

Les Pins: animatie, sport en activiteiten

Sport of ontspanning? Het Yelloh ! Village Les Pins biedt je een scala van animatie aan voor een onvergetelijke vakantie: sportief of rustig, in een gezellige sfeer, voor alle niveaus en alle leeftijden.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquabike
Aquafun
Aquagym
Fitnesslessen
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 2 km
Canyoning/rafting 2 km
Casino
Zeilwagen rijden 2 km
Kitesurflessen 2 km
Windsurflessen 2 km
Surflessen 2 km
Zeillessen 2 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Paintball 11 km
Zweefvliegen 20 km
Avonturenpark 15 km
Vissen 2 km
Duik 2 km
Vliegen met een luchtballon 29 km
Tennisplein

Weer in vorm

Profiteer van de vakantie om wat aan je conditie te doen! Iedere ochtend begeleidt een gediplomeerde animator sessies stretching, spierversterkende oefeningen en aërobics in de sportzaal die uitgerust is met fitnessapparaten. In onze hammam kan je genieten van de heilzame effecten van de stoombaden, je spieren ontspannen en alle stress laten varen.

Activiteiten ter plaatse in alle vrijheid

Sport van 's morgens tot ‘s avonds! Op het programma: zwemmen aan het strand of in het verwarmde zwembad met multiglijbaan, en een juiste mix van verkwikkende activiteiten met fitness, aquagym, waterpolo, of wat ontspannender met tafeltennis, darts, tafelvoetbal of petanque en dit in een gemoedelijke sfeer. Neem vrij deel aan de activiteiten die jij leuk vindt.

Voor de wandelaars

Kom de schitterende baai van Saint-Brieuc en de vele kreken ontdekken van bovenop de kliffen in roze zandsteen en observeer de zeevogels. Via het Douanepad kan je mooie wandelingen maken langs de kust. Het pad is voor iedereen toegankelijk. Je kan Erquy ook verkennen via de mountainbikecircuits. Er zijn 3 lussen, van 15, 26 en 45 km.

Watersporten

Profiteer van de schoonheid van het noorden van Bretagne voor een tochtje op zee. Je kan zeilen, windsurfen, zeekajakken of deelnemen aan een duikinitiatie. Alle watersporten staan ter beschikking. Bij laagwater kan je met het hele gezin gaan strandvissen.

In de buurt

Terwijl je de regio verkent, kan je even pauzeren voor een partijtje golf of midgetgolf. Verder kan je ook mountainbiken, er is een klimparcours door de bomen en je kan een quad huren, ... Keuze te over!

__

Uw avonden

Meer weten?

Tijdens uw vakantie worden er in Yelloh! Village Les Pins (Quiz, karaoke, concerten, goochelen met themadiner ...) avondvoorstellingen voor alle leeftijden gegeven om uw campingvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. 

×