•  
  •  
Camping Les Ramières Nyons, Drôme

Beleef een echte natuurvakantie op deze gezellige camping in het hart van de Provençaalse Drôme

8.8 10 496 scores Recensies
Boek uw verblijf

De kinderclubs van camping Les Ramières

_

Omdat het plezier van uw kinderen bij ons op de eerste plaats komt, kunnen ze op Yelloh! Village Les Ramières kiezen uit talloze activiteiten en animatieclubs, waar ze het geweldig naar hun zin zullen hebben.

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

In het hoogseizoen zullen uw kinderen maar al te graag de activiteiten van Yelloh! Village Les Ramières willen ontdekken!

  • spellen
  • schatzoeken
  • knutsel- en sportactiviteiten

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

In juli en augustus staat een speciaal animatieteam klaar om uw kinderen te vermaken! Voor elk wat wils in het brede aanbod activiteiten.

  • ludieke activiteiten en handenarbeid
  • spellen in de buitenlucht
  • sporttoernooien
  • minidisco-avonden

Spelletjes en activiteiten die uw kinderen gelukkig zullen maken!

Zodra ze op de camping zijn aangekomen, zullen uw kinderen tot hun grote plezier alle voorzieningen ontdekkingen die tot hun beschikking staan. Zie hoe ze zich vermaken op ons speelterrein, waar schommels, glijbanen, boomklimparcours voor kinderen met tokkelbaan en behendigheidscircuit of springkasteel… op hen wachten! Terwijl de groteren een partijtje voetbal of volleybal spelen van ons multisportterrein. Wat is het toch fijn om samen te zijn met de familie!

Een speciale club voor uw kinderen

Daar kunnen ze elke dag de meest wilde avonturen beleven met hun nieuwe vriendjes:  schattenjacht, sporttoernooien, buitenspelen… er is voor elk wat wils. Uw kinderen zullen dolenthousiast zijn en u ook!  

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Van maandag tot zaterdag, van 10u tot 12u

*Uw kinderen kunnen terecht in de kinderclub tijdens de weekends, schoolvakanties en op feestdagen zowel in het hoog- als in het laagseizoen

De dag van Lana, 12 jaar

8u
Ik sta opgewekt op, papa en mama hebben het ontbijt al klaar. Ik maak me snel klaar, eet mijn boterhammen en ga snel naar de kinderclub!

10u
Het is mijn eerste dag in de kinderclub, ik hoop dat de andere kinderen aardig zijn. Vanmorgen organiseert het animatieteam blijkbaar een schattenjacht.

12u
We vertrekken naar de oever van de rivier op de camping om te picknicken en een middagje in de openlucht door te brengen! Mijn nieuwe vriendin Kate zou ook komen met haar ouders. We zijn van plan om een dam te bouwen!

17u
Teruggekomen van de rivier, besluit papa om te stoppen bij het aquapark van de camping om nog even te gaan zwemmen…

20u
Na deze goed gevulde dag gaan we uit eten in het restaurant van de camping! Ik ben al aan het bedenken wat ik zal nemen! 

Laatst bezochte campings
×