Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Ramières Nyons, Drôme

« Beleef een echte natuurvakantie op deze gezellige camping in het hart van de Provençaalse Drôme »

8.8 10 322 scores Recensies

Sportieve en ludieke activiteiten voor uw hele familie

Of u nu sportief of relaxed bent, u vindt vast de activiteit die bij u past tijdens uw volgende campingvakantie in het Yelloh! Village Les Ramières! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Strandvolleybal
Danslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Canyoning/rafting
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Zweefvliegen
Avonturenpark
Vissen
Via ferrata
Ruitercentrum
Klimmuur of -ruimte
Tennisplein

Activiteiten voor iedereen

Olympiades in het zwembad, wandelen langs het water, minidisco op het multisportterrein (volleybal, voetbal, levend tafelvoetbal), petanque, pingpong, touwenparcours voor kinderen met tokkelbaan, behendigheidsparcours … Ontdek al onze activiteiten ter plekke ! Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het speelterrein van de camping: daar vindt u springkasteel, glijbaan en schommels. Hier kunt u onvergetelijke momenten van gezelligheid en plezier beleven!

Wandeltochten

Bij de camping vertrekken 3 wandelroutes om samen met vrienden van te genieten. De ‘Rocher des Fées’ is een mooie bergwandeling op de ‘Montagne du Coucou’, de ‘Tour du Devès’ brengt u naar een plek waar u in de lente en op het einde van de herfst een subliem uitzicht hebt, en de ‘Rocher de Bramard’ loopt door uitzonderlijke landschappen. Een leuk idee voor een uitje met de familie? De ‘Balade du Vieux Sahune’: een wandelroute waar groot en klein van houdt. Te voet, met de fiets of te paard, er zijn zoveel manieren om de Provençaalse Drôme te verkennen.

De rivier de Eygues

Camping Les Ramières is ideaal gelegen aan de oever van de rivier de Eygues, die zich perfect leent om verkoeling te zoeken op een warme middag! De kids bouwen naar hartenlust dammen met hun maatjes en spelen met hun zwemband, terwijl de grootste waaghalzen van de rotsen in het water springen. Liefhebbers van de vissport kunnen genieten van de kans om een of meerdere forellen te vangen. 

Uw activiteiten in de buurt

Kies voor een vakantie in de natuur in het Yelloh! Village Les Ramières! Deltavliegen, paragliden, bergbeklimmen, via ferrata, boomklimparcours… liefhebbers van activiteiten in de openlucht kunnen hun hart ophalen! Echte avonturiers kunnen terecht in Buis-les-Baronnies voor een spectaculaire canyoningtocht!

Avondanimatie!

Camping Les Ramières organiseert ontspannen en gezellige avonden. In het laagseizoen kunt u deelnemen aan thema-avonden en dansavonden. Laat u in het hoogseizoen verleiden door onze bingo-avonden, quizzen, het avondzwemmen, de kermis, de dansavonden of onze mosselmaaltijden! (6 avonden per week)

×