Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Rivages Millau, Aveyron

« 7 hectare ongerept natuurschoon met rechtstreekse toegang tot de Dourbie-rivier »

8.1 10 493 scores Recensies

Evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Rivages

Er wachten u heel wat verrassingen in het Yelloh! Village Les Rivages. Er is echt voor elk wat wils! Muziekliefhebbers moeten beslist een kijkje nemen op het Jazz Festival. Voor sportievelingen zijn de loopwedstrijd in Millau en de Natural Games een must. Krijgt u er al zin in? Ontdek snel welke evenementen er in de buurt van uw camping plaatsvinden.

Houdt u van sport? Houdt u van muziek? Houdt u van gezelligheid? Dan zult u dol zijn op het evenement dat zich vlak bij uw camping in de Aveyron afspeelt: het Natural Games-festival! Kom op dan!
Zijn er sportliefhebbers onder ons? Ja? Dan zullen wij u hier een sportevenement voorstellen! Een wedstrijd, en niet zomaar een wedstrijd!
U gaat swingen tijdens uw vakantie in de Aveyron! Ga langs bij het Millau Jazz Festival en beweeg op het ritme van de muziek! Ontdek wat u te wachten staat!

De 100 km van Millau

Bent u een ervaren hardloper? Voelt u zich in staat om 100 km te lopen? Dan zien we u eind september graag voor de 100 km van Millau. De route bestaat uit twee lussen, de eerste gaat van Millau tot Millau via Le Rozier en Peyreleau en heeft de afstand van een marathon. Hebt u de eerste proef met succes afgelegd? Dan komt de tweede lus! Heen en terug tussen Millau en Saint-Affrique, en onder de brug door. Indrukwekkend toch? Durft u deze uitdaging aan?