Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Tournels St Tropez, Var

« Een verwarmd zwemparadijs van 4000 m² en een wellnesscentrum in een unieke natuuromgeving »

8.4 10 2101 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Tournels

Wissel tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Tournels relax- en luiermomenten af met nieuwe ontdekkingen en ontmoetingen die u voor geen goud mag missen! Woon sportmanifestaties en motorevents bij en bezoek de stad Saint-Tropez… De Côte d’Azur heeft veel gezichten : ontdek ze allemaal!

Op 16, 17 en 18 mei vindt in Saint-Tropez de ‘Bravade’ plaats: een feestelijk en ontroerend eerbetoon aan alle soldaten en mariniers die de stad ooit verdedigden.
In het zeer toeristische en prachtig beboste departement de Var beleven zowel deelnemers als toeschouwers de meest sensationele momenten tijdens de mountainbikerace Roc d’Azur, op een mooie locatie tussen de zee en de bergen, vlak bij hun Yelloh! Village camping.
Ontdek deze zomer het Festival van Ramatuelle, een theater- en variétéfestival dat u in een wonderlijke artistieke wereld onderdompelt!
Ontdek het Festival Les Grimaldines en geniet in de oude stadskern van Grimaud van een gevarieerd programma met tal van voorstellingen en concerten. Ideaal voor een uitje met familie en vrienden!
Houdt u van Formule 1? Mis dan in geen geval de Grand Prix van Frankrijk en vergast uw hele familie op een flinke portie spanning en sensatie tijdens uw campingvakantie!
Volg samen met uw familie tijdens de laatste week van september de zeilregatta’s in Saint-Tropez en ontdek de wonderbaarlijke wereld van de zeiljachten in de Golf van Saint-Tropez.

Jaarmarkt in Saint-Tropez

Wat dacht u van een bezoekje met familie of vrienden aan de Grande Braderie die de handelaars van Saint-Tropez tijdens uw campingvakantie organiseren? Van 29 oktober tot 1 november 2021, wanneer de lokale handelaarsvereniging ‘Esprit Village’ haar jaarmarkt houdt, zijn er gouden zaakjes te doen in de straten van dit mondaine oord!

 

www.sainttropeztourisme.com