Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Tropiques Torreilles, Pyrénées Orientales

« 9 hectare natuurlijke omgeving op maar 600 meter van de Middellandse Zee »

8.0 10 385 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Les Tropiques

Camping Les Tropiques zorgt ervoor dat u een vakantie beleeft vol plechtigheden, feesten en ontdekkingen! Ontdek snel alle evenementen die u en uw familie midden in het Catalaanse land kunnen verwachten, van het achterland tot aan de kust van de Middellandse Zee!

De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
FISE Xperience Series laat u in Canet-en-Roussillon een extreme vakantie beleven. Probeer deze extremesportcompetitie vooral niet te missen!
Bent u dol op fotografie? Dan is Visa pour l’Image beslist iets voor u! Dit evenement is een unicum in Frankrijk en laat zowel klein als groot wegdromen.

Estiu Musical

Van 11 tot 25 augustus 2019, kom en geniet van de muzikale evenementen van Torreilles. U kunt er samen met uw familie of vrienden aangrijpende en gezellige momenten beleven. We beloven u alvast onvergetelijke avonden. En om het muzikale evenement luister bij te zetten, kunt u hier ook de regionale wijnen ontdekken. Dit is de ideale manier om muziek en streekproducten met elkaar te combineren. Laat uw papillen dansen in het ritme van de klassieke muziek.